Vlăduța Lupău, în plin scandal. Artista este acuzată că dă țepe

25.12.2021, 15:36

Vlăduța Lupău este implicată într-un scandal, chiar de sărbători. Artista este acuzată că dă țepe, după ce a anulat un concert pe care trebuia să îl susțină în străinătate. Solista a decis să anuleze concertul cu o zi înainte, iar fanii s-au revoltat și o acuză pe artistă că nu își îndeplinește obligațiile pe care le-a încheiat.

Cântăreața Vlăduța Lupău, în vârstă de 30 de ani, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste din România. Artista face față cu greu solicitărilor pentru evenimente. Solista era așteptată cu nerăbdare de comunitatea de români din Londra să le cânte de sărbători.

Solista a stârnit un adevărat scandal în Marea Britanie, unde trebuia să susțină un concert. Artista și-a anunțat fanii că își anulează concertul la Londra. Atât organizatorii, cât și fanii artistei o acuză pe Vlăduța Lupău că a intenționat să dea teapă.

Vlăduța Lupău a stârnit un scandal, de sărbători

Artista trebuia să cânte la Londra pe 18 decembrie, însă a anunțat că nu va mai merge, din cauza numărului mare de infectări din Marea Britanie.

Vlăduța Lupau a explicat, prin intermediul rețelelor sociale, că a luat această decizie pentru că îi este frică de Covid-19 și pune sănătatea ei pe primul loc.

Prima reacție a artistei

 “Dragilor, cu părere de rău, vă anunț faptul că în aceste zile sănătatea este pe primul loc și din această cauză evenimentul de la LONDRA, de mâine, 18 decembrie 2021, de la Restaurant Clasic unde trebuia să ne întâlnim cu români dragi, care știm că ne așteaptă cu atâta drag … se va reprograma deoarece dorim să avem grijă de sănătatea participanților, a organizatorilor și a noastră.

Am luat această decizie de ULTIM MOMENT având în vedere numărul FOARTE MARE de infectări cu COVID-19 din ultimele 48 de ore, aproximativ 170.000 de cazuri pe teritoriul Marii Britanii. Sperăm să înțelegeți și dvs gravitatea acestei situații și să vă gândiți că nu punem banul pe primul loc nici noi și nici organizatorii, în detrimentul sănătății!

Așteptăm zile bune și vă promitem că ne vom revedea cu dumneavoastră! Sărbători binecuvântate și cu sănătate! “, a scris Vlăduța pe Facebook.

Ce spun organizatorii

Nemultumiti nu au fost doar fanii artistei, ci si organizatorii concertului, care au catalogat gestul artistei drept lipsă de profesionalism și de respect.

 “Cu mare regret vă anunțăm că Vlăduța Lupău nu dorește să își respecte promisiunea avută chiar până ieri, 16 decembrie. Din păcate, artista a considerat ca fiind un gest normal să ne anunțe cu doar două zile înainte de eveniment că NU DOREȘTE să participe la această petrecere.

Suntem extrem de dezamăgiți de lipsa de profesionalism și respect față de noi, organizatorii și față de voi, prietenii noștri. Dezamăgiți de decizia personală a Vlăduței Lupău, care refuză să își respecte promisiunea față de noi toți, ne-am văzut datori față de voi să ne reorganizăm în doar câteva ore! “, au declarat organizatorii.

 

citește și...