Ce tarife percepe Vlăduța Lupău la evenimente. Solista este una dintre cele mai căutate la petreceri

27.08.2021, 10:18
Ce tarife percepe Vlăduța Lupău la evenimente. Solista este una dintre cele mai căutate la petreceri
Ce tarife percepe Vlăduța Lupău la evenimente. Solista este una dintre cele mai căutate la petreceri

Vlăduţa Lupău, în vârstă de 30 de ani, este unul dintre cei mai solicitați artiști la ora actuală. Odată cu relaxarea restricțiilor, solista este regina evenimentelor și nu a stat nicio clipă, fie că a fost weekend sau chiar zi a săptămânii. 

Anul 2020 a fost unul sărăcăcios în privinţa numărului evenimentelor, însă anul acesta, petrecăreții au încercat să recupereze timpul pierdut, așa că au plătit chiar și 5.000 de euro pentru a le cânta Vlăduța Lupău.

Ce tarife percepe Vlăduța Lupău la evenimente

Vlăduța Lupău, împreună cu Rapsozii Maramureşului, fac show oriunde s-ar afla, însă și tarifele sunt unele pe măsură. Pentru câteva ore de cântat, solista percepe un tarif de 5.000 de euro, iar pentru un program toată noaptea, ea cere în jur de 10.000 de euro. Îmbrăcată în port tradiţional, cu opinci şi coroană pe cap, sau în rochiţe moderne sexy, Vlăduţa face senzaţie în orice ipostază.

De partea cealaltă a baricadei se află Culiță Sterp. Solistul s-a făcut remarcat în urmă cu cinci ani, când cânta cu fosta lui soţie Carmen de la Sălciua. De atunci, Culiță a urcat în topul celebrităţii și este destul de căutat la petreceri. Tariful lui Culiţă este de 4.000 -5.000 de euro şi se poate modifica.

Ce studii are Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău a fost prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a vorbit despre viața și cariera sa. Vlăduța Lupău a terminat Facultatea de Medicină Veterinară, în urmă cu cinci ani.

„Am rămas la doctorat, dar nu l-am terminat, pentru că nu am timp și cumva îmi pare rău. Îmi pare rău așa… pentru că eu eram dedicată medicinei, nu aveam în gând că o să ajung cu muzica mare, că o să mă cunoască lumea, deși îmi doream”, a declarat artista.

Vlăduța Lupău nu a profesat în domeniul pentru care s-a pregătit în facultate și a ales cariera muzicală. „Când am văzut că lumea mă cheamă, mă cheamă… am zis: ”băi, oamenii aceștia chiar mă iubesc…”.  Și am zis: las deoparte medicina și văd eu dacă îi vine vremea… deși cred că nu-i vine. Lasă că e mama medic veterinar, tata, fratele. E tradiție de familie. Tata are fermă, eu am câine. Da e câine de curte, nu am timp ca să îl iau cu mine în mașină sau poșetă, nu-i cazul”, a mai spus ea.

citește și...