Vlăduța Lupău se pregătește să devină mamă? Ce a postat artista pe rețelele de socializare

14.02.2022, 22:38

Vlăduța Lupău a postat recent un videoclip pe rețelele de socializare care ridică semne de întrebare. Artista a lăsat de înțeles că s-ar pregăti să devină mamă. Recent, artista a vorbit despre dorința de a avea un copil. Ce mesaj a transmis vedeta pe rețelele de socializare.

Artista Vlăduța Lupău are o carieră de invidiat. Pe plan personal, vedeta are o căsnicie cu fotbalistul Adi Rus, fost portar la CFR Cluj. Cu toate acestea, Vlăduța mai are nevoie de ceva pentru a se simți complet împlinită.

Se pare că solista este aproape de a-și îndeplini dorință. Cântăreață a postat un videoclip pe InstaStory, în care a lăsat să se înțeleagă că a comandat hăinuțe pentru copii. Oare vedeta se pregătește pentru o nouă etapă din viața ei?

Vlăduța Lupău se pregătește să devină mamă?

”Din comanda mea nu putea lipsi ceva pentru… știți voi. Cât de drăguți sunt ăștia? Cât, cât?”, a spus Vlăduță Lupău în videoclipul postat.

Întrebată recent ce își propune sau ce își dorește pentru anul 2022, cântăreața a spus că vrea să devină mamă. „Îmi doresc un copilaș. Asta îmi lipsește”, a declarat Vlăduța Lupău la PRO TV.

Artista are instinctul matern dezvoltat,  având o relație cu totul specială cu nepoțica ei. Artista spune că știe deja cum își va crește copilul. Într-un interviu acordat anul trecut, vedeta a spus că îl va obișnui cu lucrurile cu care a fost și ea crescută.

„Copilul meu va fi îmbrăcat de la second-hand”

„Îmi doresc copii, toată lumea își dorește copii. Nu mi-ar fi teamă de nimic dacă aș rămâne însărcinată. Copilul meu va fi îmbrăcat de la second hand, va avea lucruri ieftine, va merge la fermă, așa spun acum. De ce să îi cumpăr niște ghete scumpe care oricum îi vor rămâne mici?

Eu așa am fost crescută. Așa spun acum, îi dau mai puțin, ca să își dorească mult. (…) Eu cred că o să fiu destul de dură cu copiii mei, dar o să fie soțul meu care să îi cocoloșească. (…) Dacă ar fi talentat mi-ar plăcea”, a declarat celebra artistă la un moment dat, pentru wowbiz.ro.

citește și...