FOTO. Vlăduța Lupău, în ipostaze senzuale. Vedeta a pozat plină de diamante

04.02.2022, 23:13

Artista Vlăduța Lupău s-a lăsat pozată în ipostaze inedite. Artista a fost împodobită în diamante și și-a arătat partea seducătoare. Cântăreață a îmbrăcat o rochie transparentă, iar reacția vedetelor n-a întârziat să apară. Printre aceștia se numără Mihai Morar sau fotbalistul Adi Rus, soțul Vlăduței.

În cadrul unui shooting, artista a purtat doar accesorii și bijuterii cu diamante naturale. Vedeta a îmbrăcat o rochie transparentă, cu aplicații prețioase, care a transformat-o spectaculos. Vedeta a fost răsfățată de o întreagă echipă, care a lucrat timp de 5 ore pentru a o transforma complet.

Îndrăgita artistă a fost încântată și spune că a fost prima transformare de look pe care a avut-o. Vedeta spune că este mai mult adepta stilului sport.

Vlăduța Lupău, apariție de senzație

„A fost prima mea transformare de look alături de echipa adunată aici de Adrian Perjovschi şi sper să nu fie ultima, pentru că m-am simţit preţioasă şi frumoasă. Eu sunt mai sport în viaţa de zi cu zi, iar la concerte şi evenimente, am altfel de ţinute, cu fuste scurte, ca să mă pot mişca mai mult şi niciodată nu am atâta grijă la detalii, la make-up, la ţinută, cum am avut parte astăzi. Mi-a plăcut foarte mult, am fost răsfăţată şi preţuită de toată lumea şi de fiecare în parte, asemeni unui diamant.”, a declarat Vlăduţa Lupău,

Vlăduța Lupău a adoptat un make-up cu ochi alungiți și ruj roșu pentru efect de putere și senzualitate.

Ținuta artistei, în jurul diamantelor naturale

„Întrucât am ales conceptul de «Diamond Girl», ținuta a fost construită pornind de la bijuterii cu diamante suprapuse în mod opulent. Ca outfit propriu-zis, am ales o rochie transparentă, accesorizată cu detalii prețioase cu ajutorul căreia am creat iluzia de diamante aplicate direct pe piele și astfel am întregit conceptul. «The final touch» a fost o pereche de sandale într-o textura metalică”,  a explicat Lucy Faur, stilistul Vlăduței Lupău.

Mihai Morar a reacționat imediat când a văzut fotografia cu Vlăduța Lupău.

Reacția lui Mihai Morar

„Rihanna de la Șimleu!”.

Nici fotbalistul Adi Rus nu s-a lasat mai prejos și a venit cu o replică spumoasă, ce a făcut deliciul fanilor: “Acel moment când scapi la oala cu sarmale”.

Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară populară românească din zona Ardealului. Artista este căsătorită cu Adrian Rus, portar la FC Cluj.

Vlăduța Lupău a terminat Facultatea de Medicină Veterinară, însă a decis să-și urmeze visul, acela de a deveni artistă. Primul ei cântec l-a interpretat la vârsta de 4 ani, în emisiunea Marioarei Murărescu, Tezaur folcloric, în anul 1995.

„Împrejurările care m-au făcut să aleg acest fain drum au fost date de soartă. De ce zic asta?! Pentru că părinții mei lucrau de zori şi de asta m-au dat la Clubul Copiilor din orașul meu natal, Şimleu Silvaniei; ca să petrec timpul cu copii făcând diferite activități. Acolo, spre marele meu noroc, am „bătut’ la o uşă unde scria „Folclor’. Păşind acel prag, am întâlnit omul care stă la baza a tot ceea ce înseamnă azi Vlăduța Lupău. Am întâlnit-o pe doamna profesor Cornelia Neaga, căreia îi mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce azi însemn ca artist’, a declarat Vlăduța Lupău.

 

citește și...