Vlăduța Lupău a dezvăluit sexul bebelușului. Artista va avea un băiețel

29.03.2022, 12:15
Vlăduța Lupău a dezvăluit sexul bebelușului. Artista va avea un băiețel
Vlăduța Lupău a dezvăluit sexul bebelușului. Artista va avea un băiețel

Cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău, în vârstă de 31 de ani, este însărrcinată cu primul ei copi. Invitată la o emisiune de televiziune de la Pro TV, artista a dezvăluit sexul bebelușului pe care urmează să-l aducă pe lume. Vlăduța Lupă și partenerul ei de viață, Adrian Rus, vor avea un băiețel. Cei doi sunt în culmea fericirii.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste din muzica populară. Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adrian Rus. Cu toate acestea, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi nu au putut organiza nunta așa cum și-ar fi dorit. În luna martie a acestui an, Vlăduța Lupău a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil. Artista se află în cea de-a cincea lună de sarcină.

Acum, interpreta de muzică populară a dezvăluit sexul bebelușului pe care urmează să-l aducă pe lume. Cântăreața va avea un băiețel, după cum a dezvăluit la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV.

Vlăduța Lupău a dezvăluit sexul bebelușului. ”O să vreți să fiu eu soacră mare”

„Să știți că întotdeauna mi-am dorit să fiu mamă de băiat! Am o nepoțică, așa că tocmai bine că am băiat. Voi ăștia care aveți fetițe, o să vreți să fiu eu soacră mare!”, a declarat Vlăduța Lupău, notează click.ro.

Artista a explicat și cum a aflat că este însărrcinată: „Nu am apucat să fac test de sarcină. M-am dus la niște analize și surpriza a fost că eram însărcinată. Eu m-am dus pentru niște analize de rutină, că aveam o tuse, aveam probleme cu căile respiratorii. Doctorul mi-a zis că avem o surpriză!”.

„Anul trecut, prin ianuarie, m-am operat de endometrioză. Și, după ce m-am operat, la câteva luni, a venit natural. Deci, nu am făcut fertilizare în vitro. Medicii mi-au zis că endometrioza putea fi un impediment în a rămâne însărcinată. Asta e boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii. Am avut ceva emoții, poți să o iei razna la ce vezi pe Internet. A fost prima mea operație. Am găsit la Timișoara un doctor bun. Eram în gradul doi al bolii. Era rezolvabilă treaba. Bebelușul nostru e o minune, e un dar. Poți să ai toți banii din lume și nu poți face un copil, sau nu poți să cumperi sănătate”, a mai sus Vlăduța Lupău.

citește și...