FOTO. Cine sunt fiicele lui Vladimir Putin. Cu ce se ocupă Maria și Katerina!

02.03.2022, 18:45

Putin nu a vorbit niciodată despre copii, invocând preocupări legate de confidențialitate. Viața privată a lui Vladimir Putin rămâne învăluită în mister, președintele rus păstrând secrete multe despre detalii personale. Treptat au început să apară informații despre fosta sa soție și despre cele două fiice.

Vladimir Putin are două fiice, dar se zvonește că Președintele Rusiei ar fi devenit, în secret, tată pentru a treia oară.

Bărbatul de 69 de ani împarte fetele cu fosta sa soție Lyudmila Ocheretnaya, o fostă hostess cu care a fost căsătorit timp de 30 de ani.

Fiica cea mare a lu Vladimir Putin

Se spune că Maria Vorontsova, în vârstă de 36 de ani, este fiica cea mare a lui Putin și a fostei sale soții Lyudmila.

Vorontsova a studiat biologia la Universitatea de Stat din Sankt Petersburg și este absolventă de medicină la Universitatea de Stat din Moscova în 2011. Fiica cea mare a lui Vladimir Putin este, în prezent, coproietara comapniei Nomeko, fiind implicată în unul dintre cele mai mari proiecte de investiții private din statul rusesc, specializat pe combaterea cancerului. Este medic endocrinolog și are o carieră în cercetarea medicală și se crede că este căsătorită cu un om de afaceri olandez, Jorrit Faassen, cu care are o familie, ceea ce l-ar face pe Putin un bunic.

Cealaltă fiică, proiect de dezvoltare în valoare de 1,7 miliarde de dolari

Cealaltă fiică a lui, Katerina Tikhonova, este cunoscută după numele de familie al bunicii ei materne. Tânăra de 33 de ani s-a bucurat de o carieră ca dansator „rock’n’roll” înainte de a conduce o nouă inițiativă majoră de inteligență artificială rusă. Ekaterina a fost căsătorită anterior cu cel mai tânăr miliardar al Rusiei, Kirill Shamalov, în vârstă de 38 de ani, deși cei doi au divorțat acum.

 

Tikhonova este directorul Innopraktika, un proiect de dezvoltare în valoare de 1,7 miliarde de dolari pentru crearea unui centru științific la Universitatea de Stat din Moscova.

Ludmila și Vladimir Putin au avut o cănicie de 30 de ani, urmând să divorțeze în anul 2013 din cauza infidelităților liderului

citește și...