Vladimir Putin a căzut pe scări la reședința sa oficială de la Kremlin

02.12.2022, 20:00

Președintele rus Vladimir Putin a fost urmărit de îngrijorări și zvonuri legate de sănătate încă de la începutul invaziei din Ucraina, iar cele mai recente afirmații ar putea fi jenante pentru liderul rus. “Incidentul a avut loc în fața gărzilor de corp ale președintelui, care au reacționat rapid și s-au grăbit să îl ajute pe Putin. Trei ofițeri de securitate l-au ajutat pe președinte să ajungă pe cea mai apropiată canapea și au chemat medicii care sunt de serviciu la reședință”.

Despoticul președinte al Rusiei, Vladimir Putin, a avut o cădere proastă, amplificând temerile că președintele de 70 de ani suferă de probleme grave de sănătate.

Potrivit presei locale, Putin a căzut pe mai multe scări la reședința sa oficială de la Kremlin și a fost ajutat de gărzile sale de corp pe o canapea din apropiere, transmite dailystar. co.uk.

Vladimir Putin “se prăbușește pe scări la reședință”

Medicii personali au venit să îl ajute și au constatat că acesta avea o vânătaie la coccis și ar fi descoperit că are “cancer la nivelul tractului gastrointestinal”, a relatat canalul Telegram General SVR.

Aceștia au mai afirmat că căderea l-a făcut să defecheze involuntar.

“Putin a căzut pe o parte și a alunecat pe câteva trepte”

Nu este clar cum au descoperit cancerul în timp ce îl verificau pentru o căzătură, dar canalul rusesc Telegram a fost sursa afirmațiilor privind starea de sănătate precară de când a început invazia în Ucraina.

Potrivit relatării, Putin cobora scările când “s-a împiedicat și a căzut pe spate, după care a căzut pe o parte și a alunecat pe câteva trepte”.

Ei au spus: “Incidentul a avut loc în fața gărzilor de corp ale președintelui, care au reacționat rapid și s-au grăbit să îl ajute pe Putin. Trei ofițeri de securitate l-au ajutat pe președinte să ajungă pe cea mai apropiată canapea și au chemat medicii care sunt de serviciu la reședință”.

Medicii “au sosit în câteva minute, dar nu l-au putut examina imediat pe președinte”, din cauza faptului că acesta suferă de “oncologie a tractului gastro-intestinal, în urma căreia are deja probleme serioase cu digestia” – iar căderea a provocat o reacție “involuntară”.

Aceștia au adăugat: “Înainte de examinare, medicii l-au însoțit pe președinte la baie și l-au ajutat să se curețe. După o examinare completă, a fost diagnosticată o vânătaie a coccisului și a țesuturilor moi”.

Nu a fost diagnosticat nimic critic, iar vânătaia a fost tratată cu analgezice.

O anchetă urmează să fie efectuată pentru a afla ce a provocat “căzătura”.

Canalul, care nu și-a divulgat sursele, susține că Putin poartă acum “pantofi speciali, chiar și acasă, cu un strat antiderapant, iar scările din reședință sunt considerate “sigure””.

Investigații separate ale presei au dezvăluit că Putin a fost înconjurat de o echipă de medici, inclusiv de un specialist în cancer, atunci când călătorește.

citește și...