Vladimir Putin s-a agățat de scaun, în timp ce picioarele îi tremurau. “Trebuie să trăiești pentru ceva pentru care să mori”

05.09.2022, 20:50

VLADIMIR Putin s-a agățat de scaun, în timp ce picioarele îi tremurau constant. Liderul rus a ținut un discurs bizar în fața adolescenților. “Există o expresie, și oricine mi-a spus despre ea, am promis că o voi reproduce cu voce tare în public cândva. Trebuie să trăiești pentru ceva pentru care să mori. Oricât de ciudat ar părea în domeniul dumneavoastră umanitar, este ceva pentru care merită să trăiești.”

Tiranul rus – care a ignorat luni de zile zvonurile privind starea sa de sănătate – părea înroșit în timp ce vorbea pe scenă după ce a zburat mai mult de opt ore de la Moscova la Kamchatka.

Putin – prea ocupat pentru a participa la înmormântarea lui Mihail Gorbaciov la sfârșitul săptămânii – a părut să deruteze audiența sa de tineri ecologiști în timp ce a ținut un discurs incoerent, potrivit The Sun.

Picioarele lui Putin îi tremură incontrolabil din nou, în timp ce s-a agățat de scaun

El le-a spus: “Trebuie să trăiești pentru ceva pentru care să mori”.

De când a ordonat intrarea trupelor sale în Ucraina, în februarie, se estimează că 75.000 dintre oamenii săi au murit sau au fost mutilați în timp ce războiul continuă – deși cifrele nu au fost confirmate oficial.

“Trebuie să trăiești pentru ceva pentru care să mori”

Putin, în vârstă de 69 de ani, a declarat audienței din capitala regională Petropavlovsk-Kamchatsky: “Există o expresie, și oricine mi-a spus despre ea, am promis că o voi reproduce cu voce tare în public cândva. Trebuie să trăiești pentru ceva pentru care să mori. Oricât de ciudat ar părea în domeniul dumneavoastră umanitar, este ceva pentru care merită să trăiești.”

De asemenea, el s-a lăudat în fața mulțimii din Kamchatka – o peninsulă cu ghețari și vulcani din Pacific – că vastul său imperiu este adevărata “Țară a Soarelui Răsare”.

Înclinându-se cu fața umflată în scaunul său, cu un zâmbet deocheat, el a spus cu voce răgușită: “Vecinul nostru, Japonia, se numește Țara Soarelui Răsare.

“Dar mai la est de Japonia se află Kamchatka, sau Sakhalin [cea mai mare insulă a Rusiei].

“Chiar mai la est este Noua Zeelandă. Și mai la est de Noua Zeelandă se află Chukotka,o provincie rusă care aproape atinge Alaska.

“Și apoi mai este doar o strâmtoare de 60 de kilometri lățime până în America.

“În acest sens, Țara Soarelui Răsare este Rusia.”

Acest lucru vine la doar câteva zile după ce comportamentul la fel de neregulat al lui Putin în timp ce se adresa unei alte audiențe a ridicat, de asemenea, sprâncene.

Un Putin chicotind a făcut o glumă ciudată despre faptul că are un “fund de cauciuc” și părea incapabil să își oprească picioarele să nu tremure în timpul unei apariții suprarealiste cu școlarii ruși.

Elevii – cărora Vlad cel paranoic le ordonase în prealabil să stea în carantină timp de 14 zile – au părut nedumeriți de discursul președintelui rus în timp ce acesta li s-a adresat în teritoriul exclavei Kaliningrad.

Putin a plecat astăzi cu avionul pentru o călătorie rară în est, pentru a se ocupa de ultimele jocuri de război ale Rusiei în Pacific, în timp ce forțele sale se retrag în sudul Ucrainei.

Conducătorul de la Kremlin a zburat în încercarea de a nega că neglijează partea estică îndepărtată a vastului său imperiu.

Exercițiile Vostok-2022, care durează o săptămână și se desfășoară la mii de kilometri de conflictul din Europa, implică desfășurarea a 5.000 de vehicule militare, 140 de avioane, 60 de nave de război și aproximativ 50.000 de militari.

Au fost publicate imagini de la exerciții, aparent menite să arate puterea de foc a Rusiei – în ciuda eșecurilor evidente ale forțelor sale în conflictul ucrainean aflat în impas.

 

citește și...