Iubita lui Putin este rugată să oprească războiul din Ucraina. ”Ar putea să o asculte”. Ce i s-a cerut „Evei Braun”

22.03.2022, 21:45

Prietenii  „Evei Braun”, Alina Kabaeva, o roagă să meargă la Moscova pentru a-l convinge pe Vladimir Putin să pună capăt războiului, deoarece se confruntă cu expulzarea din Elveția. „Prietenele Alinei o imploră să zboare la Putin și să-l convingă să pună capăt războiului”, a declarat o sursă pentru Page Six. „Nu pare să asculte pe nimeni, dar poate că ar putea să o asculte.”

”Putin e înconjurat de cercuri şi cercuri de Securitate, Alina spune că nu ştie dacă poate ajunge la el – şi chiar dacă o face – nu ştie dacă va mai putea ieşi afară pentru a fi cu copiii ei”, a mai spus sursa mai sus citată. Putin ar avea cu Kabaeva 4 copii, doi băieţi şi două fete gemene, deşi nici unul nu a confirmat niciodată oficial aceste zvonuri.

Pagina Six a raportat în exclusivitate la începutul acestei luni că președintele rus și-a ascuns iubitul și copiii lor în Elveția.

Kabaeva ar avea patru copii – doi băieți și fete gemene – cu Putin

Kabaeva, o gimnastă câștigătoare a medaliei de aur olimpic, ar avea patru copii – doi băieți și fete gemene – cu Putin, în vârstă de 69 de ani, deși cei doi nu au confirmat niciodată acest lucru.

Copiii s-ar fi născut în Elveția și toți au pașapoarte elvețiene, potrivit unei surse, care spune că Kabaeva, în vârstă de 38 de ani, se crede că deține pașapoarte sub mai multe nume și naționalități diferite.

Alina ar putea călători cu o identitate falsă

În timp ce guvernul elvețian nu are informații solide despre dacă Kabaeva și copiii ei cu Putin se adăpostesc în țară, sursa a adăugat: „Alina ar putea călători sub mai multe nume și pașapoarte diferite. Ea zboară cu avioane private și nu ar risca să călătorească sub propriul ei nume.”

Între timp, peste 50.000 de oameni au cerut ca Kabaeva și copiii lor să fie expulzată din Elveția, pe fondul acțiunilor lui Putin.

 

citește și...