Vladimir Putin folosește trei dubluri care și-au făcut operații estetice pentru a semăna cu el

30.10.2022, 21:33

Șeful serviciilor de informații militare ucrainene a declarat că dublurile au fost folosite de mult timp de tiranul rus pentru ocazii speciale, dar sosia lui Vladimir Putin este acum o practică obișnuită

Vladimir Putin folosește în prezent cel puțin trei dubluri care au făcut operații de chirurgie plastică pentru a semăna cu el, afirmă șeful serviciilor de informații militare din Ucraina.

Alimentând și mai mult speculațiile privind starea de sănătate a despotului rus, generalul-maior Kyrylo Budanov a declarat că dublurile lui Putin au fost folosite de mult timp pentru a se substitui președintelui rus la ocazii speciale, dar acum au devenit o practică obișnuită, transmite dailystar.co.uk

“Singurul lucru care îi dă de gol este înălțimea lor”

Budanov a declarat: “Știm în mod specific despre trei persoane care continuă să apară, dar nu știm câte sunt? Toți și-au făcut operații de chirurgie plastică pentru a arăta la fel.

Singurul lucru care îi dă de gol este înălțimea lor. Este vizibilă în videoclipuri și în fotografii. De asemenea, gesticulația, limbajul corpului și lobii urechilor, deoarece sunt unici pentru fiecare persoană.”

Tiranul războinic ar putea să nu mai ia decizii militare cheie

Budanov, etichetat de oficialii ruși drept inamicul public numărul unu al Moscovei pentru eficiența sa militară, a speculat, de asemenea, dacă dublurile sunt folosite pentru a acoperi pierderea puterii lui Putin la Kremlin, relatează MailOnline.

 

Folosirea regulată a sosiei lui Putin ar putea indica faptul că tiranul războinic ar putea să nu mai ia decizii militare cheie, a mai sugerat Budanov pentru a explica strategia militară dezordonată și plină de greșeli a Rusiei.

El a declarat pentru ziar că oficialii ucraineni au fost derutați de planul dezastruos de atac al Rusiei, deoarece “nu urmează nicio logică” și că “indiferent cât de rău” a fost liderul rus, acesta “nu este un idiot”.

Budanov a spus: “Marea întrebare este dacă adevăratul Putin mai există?”.
În timp ce Budanov nu a vrut să comenteze dacă despotul a dispărut sau nu din cauza unei boli sau ca urmare a unei lupte pentru putere, comentariile sale aprind zvonurile privind sănătatea și starea de spirit a lui Putin.

Putin a fost afectat de zvonuri privind starea de sănătate încă de la începutul invaziei sale în Ucraina, mulți speculând că inițierea războiului fără sens a fost actul unui om pe moarte.

 

citește și...