“Au urechile, mersul și înălțimea diferite”. Șeful serviciilor secrete ucrainene crede că Putin ar avea cel puțin trei dubluri

02.10.2022, 15:19

Zvonurile conform cărora președintele rus Vladimir Putin ar avea dubluri sunt nu sunt noi. Kirill Budanov, șeful Direcției principale de informații a Ministerului Apărării, a decis să facă lumină în această chestiune. “Au obiceiuri diferite, maniere diferite, mers diferit, uneori chiar și înălțimi diferite, dacă te uiți cu atenție”, a subliniat Budanov.

Kirill Budanov a vorbit despre sosia lui Putin în cadrul emisiunii FreeDom. Potrivit șefului serviciilor secrete ucrainene, Vladimir Putin are dubluri, iar acestea sunt complet diferite.

Serviciile de informații au atras atenția asupra faptului că Putin a “învățat” să apară în același timp în locuri diferite, potrivit ukrainetoday.org.

“Au urechile, mersul și înălțimea diferite”

“Obiceiurile sale merită o atenție deosebită. Acestea, ca și înfățișarea președintelui Rusiei, au capacitatea de a se schimba.

Imaginea urechilor, este diferită. Și este ca o amprentă digitală, imaginea urechilor fiecărei persoane este unică. Nu se poate întâmpla din nou”, a subliniat Budanov.

Ar putea exista dubluri în public

Putin însuși, potrivit șefului serviciilor secrete ucrainene, s-a îmbolnăvit grav. în acest sens, el a reamintit momentul cu parada de la Moscova din 9 mai. Acolo, președintele Rusiei a apărut cu o mână pe care practic nu a mișcat-o. În plus, dictatorul de la Kremlin șchiopăta și stătea jos. Apropo, el și-a ascuns picioarele sub o pătură.

De asemenea, el a atras atenția asupra întâlnirii din 12 aprilie dintre Putin și Shoigu. Atunci, președintele Rusiei avea un cap nu prea proporțional, în comparație cu întregul corp. Mai mult, una dintre mâinile sale se ținea puternic de masă, fără să se miște. Însuși șeful țării agresoare stătea aproape neclintit într-o poziție care cu greu putea fi confortabilă.

Dar asta nu e tot. Unul dintre videoclipurile recente în care Putin este hărțuit de țânțari arată clar problemele cu mâna sa. El a alungat insectele cu vârful degetului stâng.

“Putin colectiv”

Budanov și-a exprimat părerea despre aparițiile publice ale lui Putin. dubluri ale dictatorului de la Kremlin care pot apărea într-adevăr în fața oamenilor. Acestea au trăsături diferite ale feței și lobii urechilor diferiți. Forma bărbiei și a capului diferă și ele. În plus, se observă alte linii de creștere a părului.

Dar toate acestea pot fi corectate din punct de vedere cosmetic. De exemplu, o față se poate schimba, de asemenea, datorită chirurgiei plastice, sau a acelorași “injecții de frumusețe”. Dar există și alte lucruri la care trebuie să acordați o atenție deosebită.

“Au obiceiuri diferite, maniere diferite, mers diferit, uneori chiar și înălțimi diferite, dacă te uiți cu atenție”, a subliniat Budanov.

Potrivit șefului serviciilor de informații, nu degeaba a apărut sintagma “Putin colectiv”. Ea poate fi aplicată gemenilor președintelui Rusiei. La urma urmei, nimeni nu știe cu siguranță cine își va îndeplini public rolul în această zi.

În același timp, pe net a apărut un tabel interesant al dublurilor lui Putin, care a întocmit deja mai multe portrete ale dictatorului. Printre acestea: “banchet”, “diplomat”, “vorbitor”, “Udmurt”. Prin urmare, ei pot apărea într-un cerc larg pentru un anumit eveniment sau eveniment.

citește și...