Vladimir Putin acuză Occidentul că “a îmbrățișat satanismul” într-un bizar discurs de autocompătimire

01.10.2022, 19:33

Vladimir Putin a acuzat Occidentul că a ‘îmbrățișat satanismul’ și că îi învață pe copiii lor ‘deviația sexuală’, într-o declamație neobișnuită în timpul discursului său în care a revendicat vineri anexarea a patru regiuni din Ucraina. “Dictatura elitelor occidentale este îndreptată împotriva tuturor societăților, inclusiv împotriva popoarelor din țările occidentale însele”

 

Vladimir Putin a desfășurat o declamație bizară în care a acuzat Occidentul că “îmbrățișează satanismul”.

Liderul rus a spus că “elitele occidentale” promovează o “negare radicală a normelor morale, a religiei și a familiei” în timpul unui discurs în care a revendicat vineri anexarea a patru regiuni din Ucraina, potrivit dailystar.com.

“Dictatura elitelor occidentale este îndreptată împotriva tuturor societăților”

El a spus că locuitorii din Luhansk, Donețk, Kherson și Zaporizhzhia devin cetățeni ruși “pentru totdeauna”, înainte de a se îndrepta spre “provocarea” valorilor susținute în SUA și în țările aliate.

În discursul său neobișnuit, Putin a spus: “Nu am avut nici un fel de probleme. Dictatura elitelor occidentale este îndreptată împotriva tuturor societăților, inclusiv împotriva popoarelor din țările occidentale însele”.

“Occidentul că îi învață deviația sexuală”

El a adăugat: “Aceasta este o provocare pentru toți. Aceasta este o negare completă a umanității, răsturnarea credinței și a valorilor tradiționale. Într-adevăr, suprimarea libertății însăși a luat trăsăturile unei religii: satanismul pur și simplu.”

Liderul de la Kremlin a declarat că Rusia are mulți “prieteni cu vederi similare” în țările occidentale.

El a spus că aceștia “văd și apreciază sprijinul lor” în timp ce formează mișcări de eliberare și anticoloniale.

Putin a acuzat, de asemenea, Occidentul că îi învață “deviația sexuală” pe copiii care și-au schimbat sexul și a vorbit, de asemenea, despre presupusa recunoaștere “nebună” a persoanelor LGBTQ de către Occident.

El a spus: “Chiar vrem ca aici, în țara noastră, în Rusia, în loc de “mama” și “tata”, să avem “părintele nr. 1”, “părintele nr. 2”, “părintele nr. 3”?

“Au înnebunit complet?”. Vrem cu adevărat… să li se bage în cap copiilor în școlile noastre… că se presupune că există și alte genuri în afară de femei și bărbați, și [copiilor să li se ofere] șansa de a se supune unor operații de schimbare de sex?”.

El a adăugat: “Noi avem o viziune diferită”.

Liderul rus a adăugat că este pregătit să continue o bătălie pentru o “mai mare ” folosind orice instrumente pe care le are la dispoziție.

Ceremonia a culminat cu liderul în vârstă de 69 de ani care a scandat “Rusia, Rusia!” în timp ce a strâns mâinile celor patru oficiali susținuți de Rusia pe care îi dorește să conducă regiunile anexate, pe care Ucraina se luptă să le recâștige.

citește și...