Vladimir Putin a încercat să detoneze bomba nucleară, dar a fost “sabotat” de persoane apropiate. “Nu se îndeplinesc ordinele comandantului-șef”

21.10.2022, 14:34

Un expert al președintelui rus consideră că maleficul lider rus  a încercat să efectueze teste nucleare în ultima vreme, dar din anumite motive nu au mers mai departe. : “Chestia este că o dată este un accident, de două ori este o coincidență. Dar dacă și a treia oară testele se termină în același mod, fără nimic,  va părea că este vorba de  sabotaj… că nu se îndeplinesc… ordinele comandantului-șef”

Vladimir Putin ar fi încercat și nu a reușit să detoneze o bombă nucleară – iar un expert din interior consideră că acest lucru se datorează faptului că planurile sale sunt sabotate de persoane din interior.

Se crede că maleficul dictator, care nu a ezitat să bombardeze ținte civile în timpul invaziei sale brutale din Ucraina, ar fi ordonat două teste cu rachete la începutul acestei luni, dar niciunul nu a avut loc, transmite dailystar.co.uk.

Vladimir Putin a încercat să detoneze bomba nucleară

Acest lucru a dus la speculații privind dificultăți tehnice sau sabotaj intern – ceea ce ar fi o lovitură dură pentru liderul rus.
În ultimele zile, au existat o serie de mesaje NOTAM (notice to air missions) și avertismente de navigație rusești care indicau teste sau exerciții de tragere reală, relatează Mirror.

Dar nu a existat niciun indiciu că ar avea loc teste majore, în ciuda catalogului de eșecuri umilitoare ale lui Putin în Ucraina.

“Nu se îndeplinesc ordinele comandantului-șef”

Valery Solovey, un expert în privința președintelui și fost profesor la Institutul de Relații Internaționale din Moscova, unde spionii și diplomații ruși își învață artele întunecate, a declarat: “Nu am avut niciodată o reacție de acest gen. [Decizia [lui Putin] privind utilizarea armelor nucleare tactice se va confrunta fără îndoială cu rezistență.

Nu știu cât de eficientă va fi rezistența, dar voi indica [că] testele nucleare ar fi trebuit să aibă loc în ultimele două săptămâni – unul în Marea Barents, subacvatic, și al doilea subteran, în regiunea Arhangelsk. De ambele ori, testele nu au avut loc”.

El a adăugat: “Chestia este că o dată este un accident, de două ori este o coincidență. Dar dacă și a treia oară testele se termină în același mod, fără nimic, [va părea că este vorba de] sabotaj… că nu se îndeplinesc… ordinele comandantului-șef”.

La începutul acestei luni, s-a raportat că NATO a trimis o notă de informații către țările sale membre, avertizând că Putin a desfășurat submarinul său nuclear K-329 Belgorod, purtător al dronei submarine Poseidon de apocalipsă.

Arma rusească este o torpilă gigantică cu capacitate nucleară care poate provoca tsunami radioactive care distrug coastele inamice.

Între timp, Dmitri Kiselyov, un propagandist al televiziunii ruse, le-a spus telespectatorilor săi că Rusia ar trebui să “scufunde Marea Britanie în adâncurile mării” cu “drona robotizată subacvatică Poseidon”, provocând un tsunami de 1.640 de metri.

citește și...