„Vladimir Putin a fost învins”. O fetiţă de 7 ani din Ucraina cântă imnul ţării, în timp ce medicii îi bandajează rănile

30.06.2022, 14:55

Un videoclip foarte emoționant cu o fetiță ucraineană cântând imnul țării sale în timp ce își banda rănile a devenit viral. Clipul o arată pe copilă cântând o interpretare a piesei „Shche ne vmerla Ukrayina”. Ea zâmbește și continuă să cânte în timp ce asistentele îi înfășoară piciorul într-un bandaj.

Rusia și-a continuat atacul asupra Ucrainei de la invazia sa în urmă cu mai bine de patru luni. Războiul a distrus orașe și odată cu el și viețile multor ucraineni care au locuit acolo cândva.

În mijlocul conflictului devastator, lumea a fost martoră a spiritului neînfricat al poporului ucrainean prin imagini și videoclipuri evocatoare care au apărut din țara sfâșiată de război. Acum, cel mai recent, a apărut un videoclip cu o fetiță ucraineană care o arată cântând imnul național în timp ce se îmbracă pentru răni.

O fetiţă de 7 ani din Ucraina cântă imnul ţării în timp ce medicii îi bandajează rănile

Un videoclip emoționant care circulă pe internet arată o fetiță din Ucraina cântându-și imnul național în timp ce își banda piciorul. Postarea a fost distribuită de consilierul ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, Anton Gerashchenko, pe Twitter.

În filmarea acum virală, fetița poate fi auzită cântând o interpretare încântătoare a „Shche ne vmerla Ukrayina”, ceea ce înseamnă „Ucraina nu a pierit încă”.

”Putin nu are nicio idee că se confruntă cu o forță mai puternică decât mașina lui de război”

Potrivit postării, cauza rănilor fetei nu este necunoscută. În timp ce asistentele îi bandajează piciorul pe un pat de spital, ea poate fi văzută zâmbind în timp ce cântă împreună cu ele.

Postarea a primit peste 1,5 milioane de vizualizări și peste 11.000 de aprecieri de când a fost postată joi. De asemenea, a fost re-tweetat de peste 2.000 de ori.

Spiritul curajos al fetiței i-a copleșit pe utilizatorii de Twitter care au lăsat replici sincere.

„Putin a fost învins de o fetiță”, a scris un utilizator, în timp ce un altul a spus: „Vitezia este insuflată în ucraineni la o vârstă atât de fragedă”.

“Oh, inima mea. Dumnezeu să binecuvânteze acest copil. Spiritul ucrainean nu va fi niciodată distrus”, a comentat un al treilea utilizator.

 

citește și...