Povestea unei fetiţe care a călcat pe o mină şi a supravieţuit miraculos. ”Era sânge peste tot”

13.04.2022, 15:02
Povestea unei fetiţe care a călcat pe o mină şi a supravieţuit miraculos. ”Era sânge peste tot”

Celebrul showman Maxim Galkin, unul dintre primii artiști ruși care s-a poziționat împotriva războiului din Ucraina, a distribuit un videoclip cu o fetiță care își prinde piciorul într-o mină din Mariupol.

Galkins a postat un videoclip pe profilul său de Instagram cu Kira Cheberko în care povestește cum ea și mama ei au scăpat de inamic.

În timpul evadării din Mariupol, si-a prins accidental piciorul într-o mină și a supraviețuit în mod miraculos. În videoclip, Kira își arată rănile și povestește cum s-a întâmplat totul.

”Era sânge peste tot”

La început, familia a locuit mult timp în subsolul casei. În timpul bombardamentului, un proiectil a lovit casa, iar subsol s-a prăbușit. Din fericire, familia a reușit să scape.

„Am plecat de la Mariupol. Am călcat accidental pe o mină. A avut loc o explozie. Mama m-a luat de mână. Era sânge peste tot – aici, aici și aici”, a spus față

Starea de sănătate a micuței este una bună

Kira a fost transportată la spital şi operată, astfel că în prezent starea sa de sănătate nu este în pericol.

În comentariul său la videoclip, Galkins a remarcat că a auzit multe povești minunate de la copiii. Cu toate acestea, el a subliniat că cei mici nu ar trebui să experimenteze astfel de orori niciodată.
„Copiii nu ar trebui să spună astfel de povești. Această fată ucraineană cu siguranță nu a intenționat să atace pe nimeni…” a menționat Maxim.
În comentarii, utilizatorii i-au mulțumit lui Galkin pentru că nu a tăcut  și că a vorbit despre războiul din Ucraina, păstrându-se „om cinstit”.

O fetiță, în vârstă de 6 ani, a murit de sete

O fetiță de 6 ani pe nume Tanya a murit singură și îngrozită, la o săptămână, după ce forțele de invadare ale Rusiei au întrerupt alimentarea cu apă și energie, potrivit oficialilor ucraineni.
Într-o postare sfâșietoare pe Telegram, primarul Vadim Boychenko a scris că trupul fetei a fost descoperit în dărâmăturile unei case distruse de bombardamentele rusești. Mama fetei a fost găsită moartă la fața locului, potrivit primarului, care a spus că nu este clar cât timp a suferit Tanya înainte de a muri.
Orașul Mariupol nu are apă sau curent electric de mai bine de o lună. Primarul orașului spune că micuța a murit deshidratată și singură.
citește și...