FOTO. Vladimir Putin a concediat un iepuraș Playboy. Tânăra lucra pentru guvernul rus. „Mi-am pierdut rușinea în fața întregii țări”. Cum arată femeia

03.05.2022, 21:36
Un scandal a izbucnit în Rusia. De data aceasta, un fotomodel în vârstă de 30 de ani susține că a fost concediat de la jobul ei „secret”,  de președintele Vladimir Putin, după ce șeful de la Kremlin văzuse câteva fotografii nud cu ea, trimise la revista „Playboy”.
Anna Anufrieva a rămas fără loc de muncă, fără iubit, fără apartament și fără familie. Cu toate acestea, tânărul de 30 de ani nu regretă că a încercat să fie un iepuraș Playboy.

Anna Anufrieva are 30 de ani și până acum trei ani a lucrat într-un serviciu „secret” în cadrul guvernului rus condus de președintele Vladimir Putin, care își menține escalada armată pe teritoriul ucrainean, potrivit dailystar.co.uk.

Un angajat de-al lui Vladimir Putin, fotografii în reviste pentru adulți

Anna este originară din Tyumen în Siberia și tocmai când avea 27 de ani, a decis să-și încerce norocul ca model Playboy și a pozat goală într-o fotografie pe care a trimis-o celebrei reviste pentru bărbați; Cu toate acestea, „îndrăzneala” ei a ajuns la urechile superiorilor ei și a început să experimenteze un calvar.

Pe lângă faptul că avea probleme cu superiorii ei din guvernul rus, Anna a trebuit să facă față și nemulțumirii propriei familii. Modelul aspirant al celebrului brand de conținut pentru bărbați a suferit până la punctul de a se confrunta cu probleme de sănătate. „Mi-am pierdut rușinea în fața întregii țări”, a spus femeia, fost angajat al guvernului rus.

Consecințele pozelor în reviste pentru adulți

Anna și-a amintit că, din 2019, a început să sufere consecințele pentru că a pozat pentru revista pentru bărbați, mai ales pentru a continua să plătească creditele ipotecare la casa ei.

„Nu am unde să locuiesc. Fără slujbă, fără iubit, fără apartament. Parcă aș fi comis o crimă. Din cauza acestui scandal și a pierderii în greutate, am avut probleme cu menstruația.”

Anna a adăugat că propriul ei tată a încetat să mai comunice cu ea, spunându-i acestuia că și-a pierdut rușinea în fața întregii țări. Ea a declarat că de la „scandal”, nimeni nu a mai vrut să o angajeze după ce a fost concediată de guvernul Putin,

„Nimeni nu vrea să mă angajeze și mi-aș dori ca ei să declare clar că a fost din cauza scandalului… Dar ei oferă zeci de motive”.

Anna lucra pentru un „serviciu secret de stat” când a trimis imaginile nud la Playboy în cadrul unui concurs online.

Supărată, Anna s-a întrebat de ce doar femeile care sunt recunoscute ca modele, actrițe, antrenori de fitness sau bloggeri își pot arăta corpul fără a trebui să suporte consecințe grave.

Deși nu a intrat în top 10 al concursului pentru a face parte din calendar, Anna nu regretă nimic și acum își concentrează eforturile pe rețelele de socializare, unde continuă să își expună stilul.

citește și...