”Un înger mi-a spus că industria pentru adulți este potrivită pentru mine”. Povestea modelului OnlyFans care câștigă sute de mii de dolari

30.04.2022, 17:40

Modelul OnlyFans Alice Irving susține că un înger a vizitat-o, când era studentă, pentru a o asigura că o carieră în industria adulților „este chemarea ei”. Femeia a ascultat sfatul îngerului și, în consecință, a făcut milioane de dolari. „Nu provin dintr-o familie bogată, vin dintr-o familie săracă”, a explicat ea. „Mi-am construit averea de la zero, de la vârsta de 18 ani”.

Un model de la OnlyFans susține că un „înger” a vizitat-o în vis pentru a-i spune să aleagă  „calea cea bună” – iar acum ea câștigă o sumă din șase cifre în fiecare lună de pe site-ul pentru adulți.

Alice Irving, în vârstă de 24 de ani, născută în Canada, a spus anterior în exclusivitate pentru Daily Star că i-au apărut în vise forțe divine care i-au vorbit încă de la o vârstă foarte fragedă.

Tânăra a prevăzut uciderea tatălui ei

Ea a spus chiar că a prevăzut uciderea tragică a tatălui ei când avea doar 12 ani.

Acum, ea explică că un astfel de vis a convins-o să se lanseze în industria pentru adulți.

Alice era studentă înainte de a deveni model OnlyFans

Alice a fost studentă la Psihologie înainte de a face schimbarea dramatică a carierei. Ea i s-a părut dificilă alegerea de a face o mișcare atât de importantă, dar nu s-a mai uitat înapoi de atunci.

Ea a spus: „Eram studentă și am decis să mă opresc din ceea ce făceam și să am o normă întreagă în industria adulților. Am fost îndoielnică în privința asta pentru că eram o studentă bună, dar am simțit că aveam potențialul să intru în industria adulților și am făcut-o – și nu regret nimic”.

„Un înger mi-a vorbit în visul meu”

Acesta i-a spus: „Știu că lumea îți va spune că aceasta este o decizie greșită, dar ești pe calea cea bună”.

Femeia a ascultat sfatul îngerului și, în consecință, a făcut milioane de dolari.

„Nu provin dintr-o familie bogată, vin dintr-o familie săracă”, a explicat ea. „Mi-am construit averea de la zero, de la vârsta de 18 ani”.

Alice a vorbit anterior despre disponibilitatea bărbaților de a plăti până la 100.000 de dolari doar pentru a o auzi vorbind.

„Cineva mi-a dat un bacșiș de 20.000 de dolari o dată. Altul a dat, cumulat, peste o lună, peste 100.000 de dolari”, a spus ea.

De asemenea, ea a refuzat 600.000 de lire sterline de la un miliardar celebru care a vrut să o filmeze făcând sex, o decizie justificată de sumele uluitoare de bani pe care le câștigă acum.

Femeia a spus: „Când ești conștientă de potențialul tău, poți atrage mult mai mult – și asta s-a întâmplat”.

 

citește și...