Vladimir Putin “a avut cancer”, dar l-a învins, dezvăluie un regizor de film documentar

10.11.2022, 18:30

Regizorul de film de la Hollywood, Oliver Stone, care a filmat la un moment dat o serie de interviuri în patru părți cu Vladimir Putin, spune că președintele rus a avut cancer, dar s-a vindecat. Putin pe care l-am cunoscut era rațional, calm, acționând întotdeauna în interesul poporului rus, un adevărat fiu al Rusiei

Vladimir Putin a avut cândva cancer, dar se spune că l-a învins, potrivit unui regizor de film de la Hollywood care a filmat un documentar cu președintele rus.

Rapoarte recente au dezvăluit că Putin este “îndopat în mod regulat cu tot felul de steroizi grei”, în încercarea de a-și ușura lupta cu sănătatea, transmite dailystar.co.uk.

Liderul rus a avut cancer, dar s-a vindecat

Potrivit unor documente de spionaj scurse, liderul în vârstă de 70 de ani are boala Parkinson în stadiu incipient și cancer pancreatic.

Cu toate acestea, Oliver Stone, care a construit o relație cu președintele în timp ce filma un documentar, a afirmat în luna mai că rusul a avut într-adevăr cancer, dar s-a vindecat.

“Putin pe care l-am cunoscut era rațional, calm”

Vorbind cu podcasterul Lex Fridman, Stone a spus: “Țineți minte acest lucru, Putin a avut acest cancer și cred că l-a lecuit. Dar el a fost, de asemenea, izolat din cauza Covid”.

Stone este unul dintre numeroșii observatori ai Rusiei care sugerează că starea de izolare a lui Putin de la pandemie ar fi putut contribui la luptele armatei ruse în Ucraina.

Cineastul a adăugat: “Ai putea crede că nu a fost bine informat, poate, despre gradul de cooperare pe care l-ar obține de la [etnicii ruși] din Ucraina.”

El a continuat: “Acesta ar fi un factor, că nu a evaluat corect situația”.

Stone a ajuns să-l cunoască pe Putin la un nivel mai personal atunci când a filmat seria sa de interviuri în patru părți cu președintele rus intitulată “The Putin Interviews”, lansată în 2017.

În acesta, Putin vorbește deschis despre tensiunile cu Occidentul, dar și despre cele cu Ucraina.

Dar Stone crede că Putin cu care a vorbit atunci este un om diferit de cel care a lansat invazia la scară largă a Ucrainei.

El a spus: “Au trecut trei ani de când l-am văzut pentru ultima dată, dar omul pe care îl cunoșteam nu avea nimic de-a face cu omul nebun, iresponsabil și criminal pe care mass-media îl prezintă astăzi comparându-l cu Hitler și Stalin. Putin pe care l-am cunoscut era rațional, calm, acționând întotdeauna în interesul poporului rus, un adevărat fiu al Rusiei, un patriot, ceea ce nu implică un naționalist.”

 

citește și...