Vladimir Găitan a murit! Actorul s-a luptat ani buni cu o boală necruțătoare

10.11.2020, 21:01
Vladimir Găitan a murit! Actorul s-a luptat ani buni cu o boală necruțătoare
Vladimir Găitan a murit! Actorul s-a luptat ani buni o boală necruțătoare

Vladimir Găitan a murit! Celebrul actor a decedat la vârsta de 73 de ani. Colegul său, Vlad Rădescu, a făcut anunțul trist, marți seară, 10 noiembrie.

Vladimir Găitan a murit! Actorul s-a stins din viață acasă. El s-a luptat ani la rând cu o boală foarte grea, cancer limfatic.

‘Vladimir Găitan a trecut dincolo și a lăsat teatrul și filmul românesc, pe noi toți, mult mai singuri… Condoleanțe familiei care trece prin momente atât de grele. Adio, Duțu!’, a scris Vlad Rădescu, pe Facebook.

Vladimir Găitan a murit!

Vladimir Găitan se lupta de mai bine de 30 de ani cu această boală necruțătoare, cancer limfatic. Deși era bolnav și slăbise foarte mult, actorul continua să muncească pentru a-și putea plăti tratamentul costisitor.

Vladimir Găitan a decedat! În ultimii ani, el făcea transfuzii de sânge și citostatice la spitalul Fundeni, dar a urmat și un tratament medicamentos.

Vladimir Găitan s-a luptat 30 de ani cu cancerul

Vladimir Găitan a fost optimist în lupta cu cancerul, deși medicii nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire. Din cauza curelor cu citostatice, organismul lui a început să se deterioreze și a slăbit foarte mult. O bună perioadă de timp s-a retras de pe micile ecrane.

‘Mă simt boșorog, vorba lui Florinel Piersic. Sper să mai trag de mine câțiva ani. Măcar vreo 2-3, nu aș zice mai mult. Să mă bucur de copii, de băiatul care e la Londra. Mi-a oferit o nepoțică extrem de frumoasă, cu origini ciudate, chinezo-thailandeze, ca mama ei. Aștept ca la anul și fiica mea să-mi facă un nepoțel. Când vezi că ai mai păcălit viața cu un an, te simți de parcă fiecare an îl furi dintr-o bancă pe care reușești să o spargi’, declara Vladimir Găitan în 2019.

citește și...