Alexandra Nechita, cunoscută drept ”micuța Picasso, este însărcinată cu al doilea copil

01.04.2021, 15:49
Alexandra Nechita, cunoscută drept ”micuța Picasso, este însărcinată cu al doilea copil
Alexandra Nechita, cunoscută drept ”micuța Picasso, este însărcinată cu al doilea copil

Pictorița Alexandra Nechita, cunoscută publicului larg drept “Micuța Picasso”, este însărcinată. Aceasta va deveni mămică pentru a doua oară.

Alexandra Nechita este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Pictorița supranumită ”Micuța Picasso” a postat în mediul online fotografii în care i se vede burtica de gravidă, notează okmagazine.ro.

Într-un interviu, Alexandra Nechita explica cum se descurcă ea și partenerul de viață cu fetița lor: “Deşi cred foarte mult în disciplină, aş fi în stare să fac orice pentru Tevvy, oricând. Iar taică-su e îngheţată topită, nu are nicio şansă în faţa ei, deci eu trebuie să fiu bad guy-ul. Tevvy m-a schimbat foarte mult. M-a învăţat să pun o frână în viaţa mea. Să înţeleg mult mai bine cât de scurt e timpul. Şi eram şi mult mai acidă înainte”.

Alexandra Nechita și-a întemeiat o familie în America

Alexandra Nechita, care se bucură de mare succes la nivel internațional, este stabilită în America de foarte mulți ani. Este căsătorită cu Dimitri Tcarfas, un designer din Ucraina, cu care are o fiică, Tevva.

Alexandra Nechita a dezvăluit, pentru okmagazine.ro, cum l-a cunoscut pe partenerul său de viață, pe care îl alintă Dima.

„Eu aveam 19 ani, el 21-22…Eu eram în al doilea an de universitate şi aveam un program infernal. Luni dimineaţă eram în L.A., iar joi seara plecam spre New York, spre Miami, pentru că acolo aveam cele mai multe proiecte şi expoziţii, iar la un moment dat mi-amintesc că am fost în Australia pentru 4 zile, deci zbor de 11 ore, şi trebuia să mă încadrez ca timp, pentru că aveam examene. Practic, n-aveam viaţă personală… Eram într-un weekend în L.A., aveam o prietenă UCLA care era îndrăgostită de prietenul cel mai bun al lui Dima şi aşa ne-am cunoscut. Dima avea o personalitate extraordinară, era foarte sigur pe el şi am stabilit încă de la început că prioritatea mea e cariera, că mă încui în atelier pentru 4-5 zile, „deci nu mă suna, nu mă întreba, n-o suna pe maică-mea, că te omor!“. Şi a mers!”, spunea ea.

citește și...