Vladimir Drăghia, din nou la TV. ”Am semnat”

18.04.2022, 12:01
Vladimir Drăghia, din nou la TV. ”Am semnat”
Vladimir Drăghia, din nou la TV. ”Am semnat”

Actorul și fostul înotător de performanță Vladimir Drăghia, în vârstă de 36 de ani, are toate motivele să se declare fericit. Urmează să devină tătic pentru a doua oară, dar are și un nou proiect la TV, după cum a dezvăluit chiar el. ”Am semnat”, a anunțat Vladimir Drăghia într-un interviu pentru click.ro.

Actorul Vladimir Drăghia este căsătorit cu Alice Cavaleru din vara anului 2018. Cei doi au împreună o fetiță minunată, care se numește Zora. În luna aprilie a acestui an, Vladimir Drăghia a anunțat că urrmează să devină tătic pentru a doua oară.

Vladimir Drăghia este cunoscut publicului telespectator și grație concursului Exatlon România, difuzat de postul de televiziune Kanal D. Actorul este câștigătorul primului sezon al competiției.

Vladimir Drăghia, din nou la TV. Va colabora cu Pro TV

Vladimir Drăghia a dezvăluit că va colabora cu postul de televiziune Pro TV.

„Am semnat cu Pro TV… (n.r miercurea trecută)”, a declarat actorul pentru click.ro.

Acesta a făcut declarații și despre mărirea familiei sale: ”Sunt foarte fericit și mândru că voi fi tată a doua oară. Deja avem pregătite numele pentru a doilea copil, și pentru fetiță și pentru băiețel. Acum ce-o fi să fie, nu contează! E prea deveme însă ca să aflăm sexul beblușului. Sarcina lui Alice este mai ușoară decât prima. E mai ușor cu al doilea copil. Are patru săptămâni spre cinci așa Alice”.

Ce a declarat Vladimir Drăghia despre soția sa

”În momentul în care Alice a intrat în viața mea, mi-am dat seama că așa arată femeia cu care vreau să fiu, femeia cu care vreau să fac cel puțin un copil. Am avut mare noroc că am cunoscut-o”, povestea Vladimir Drăghia în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

”M-a văzut ea în urmă cu vreo 10 ani într-un supermarket și i-am rămas așa în minte, nu știa ce fac. După încă vreo patru ani m-a văzut tot într-un supermarket și la câteva zile m-a văzut pe Calea Victoriei cu un scooter roșu vechi pe care îl am eu și nu-l mai folosesc. Atunci a zis ceva e cu omul ăsta de tot îl văd, ea nu știa că mai fac lucruri prin televiziune, pur și simplu eram unul care i-a rămas în minte. În aceeași zi era cu o prietenă la o întâlnire și i-am apărut în news feed și nu-i venea să creadă. Așa a aflat despre mine, ce fac și cu ce mă ocup. A decis să mă contacteze, după care ne-am întâlnit și trei zile mai târziu avea cheia de la casa mea și am început să fim împreună”, mai spunea el.

citește și...