Vladimir Putin cere “sfârșitul războiului” cu Ucraina într-o conferință de presă șocantă de Crăciun

26.12.2022, 16:12

Potrivit postului local de știri rusesc MK News, Putin a declarat că dorește ca războiul să fie “finalizat, și cu cât mai repede cu atât mai bine” – o schimbare radicală față de comentariile anterioare despre invazie. Comentariile privind dorința de a încheia rapid războiul sunt în contrast puternic pentru cele anterioare, în care a afirmat că acesta va continua până când Rusia va câștiga.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, un războinic înrăit, a cerut “încheierea acestui război” cu Ucraina, într-o conferință de presă șocantă de dinaintea Crăciunului.

Putin, care a fost rar văzut în public în ultimele luni, a susținut o conferință de presă la începutul acestei săptămâni (22 decembrie), transmite dailystar.co.uk.

Putin dorește ca războiul să fie “finalizat repede”

În timpul briefingului neașteptat, în care a vorbit despre economia rusă și despre problemele locale ale Rusiei, el a vorbit și despre invazia sa în Ucraina.

Potrivit postului local de știri rusesc MK News, Putin a spus că dorește ca războiul să fie “finalizat, și cu cât mai repede, cu atât mai bine”.

Declarațiile  sunt în contrast puternic pentru cele anterioare

El a mai spus: “Nu am avut timp să mă gândesc la asta. Scopul nostru nu este de a învârti acest volan al unui conflict militar, ci, dimpotrivă, de a pune capăt acestui război: ne străduim pentru asta și vom continua să ne străduim. În ceea ce privește ceea ce se întâmplă și cum, am spus de multe ori că intensificarea ostilităților duce la pierderi nejustificate – găina mușcă bob cu bob. Adică, rapid – este puțin câte puțin, dar constant. Ceea ce, apropo, se observă acum în zona de război.”

 

Cu toate acestea, la începutul acestei săptămâni s-a afirmat că acum este bolnav în fază terminală și că este ținut în viață de medici pentru a termina războiul din Ucraina.

Potrivit rapoartelor locale, medicii folosesc tratamente occidentale avansate pentru a ținti cancerul războinicului și pentru a-l împiedica să se răspândească în restul corpului său – dar este puțin probabil ca dictatorul să mai trăiască încă un an, au declarat surse pentru presa ucraineană.

“Pot spune că, fără acest tratament [străin], cu siguranță nu ar fi fost în viața publică din Federația Rusă”, a declarat Valery Solovey, un politolog rus.

“Acest lucru este absolut sigur”.

Solovey a adăugat că, în pofida tratamentului avansat, “sfârșitul este deja la vedere, chiar și potrivit medicilor care curatoriază acest tratament, pentru că niciun medicament nu poate avea succes la nesfârșit”.

citește și...