Schimbare la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce se întâmplă cu show-ul din 1 ianuarie 2022

01.01.2022, 12:32
Schimbare la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce se întâmplă cu show-ul din 1 ianuarie 2022
Schimbare la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce se întâmplă cu show-ul din 1 ianuarie 20222

Schimbare la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, transmisă de postul de televiziune Kanal D. Începând din data de 1 ianuarie 2022, galele de sâmbătă ale show-ului de stil vor fi difuzate de la ora 20:00. Până acum, galele respective, de la finalul fiecărei săptămâni, erau transmise începând cu ora 22:00.

Începând din 1 ianuarie, galele „Bravo ai stil! Celebrities” vor fi difuzate în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, anunță kanald.ro.

Ruxi, Raluca Dumitru, Adina Halas, Viviana Sposub, Mellina, Amna și Bella Santiago sunt celebritățile care sunt în competiție la show-ul de stil de la postul de televiziune Kanal D. Concurentele au de pregătit pentru prima zi din an ținute  cu tema „Cabaret’.

Ilinca Vandici este prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil”

Deși mulți ar crede că Ilinca Vandici a ajuns foarte ușor să modereze emisiunea ”Bravo, ai stil”, lucrurile nu stau deloc așa. Vedeta a explicat că a participat la casting, alături de alte doritoare și nu i-a fost deloc ușor. „La un moment dat eram într-o nebuloasă totală, căutam, mă căutam, nu aveam proiect, nu știam exact ce-o să se-ntâmple cu viața mea, încotro o să mă duc, nu mai eram mulțumită cu ceea ce făceam, nu în televiziune, cu ceea ce făceam zi de zi”, a declarat Ilinca Vandici, potrivit revistei Elle.

„Cert este că, atunci când mă așteptam cel mai puțin (și vorba asta, deși e clișeistică, e super adevărată), a venit propunerea, atenție!, la casting pentru a deveni prezentator la Bravo, ai stil. Da, probabil mulți dintre voi vă gândiți că, odată ce ai o anumită experiență în domeniu, odată ce ai acumulat deja foarte multe cunoștințe și proiecte în urmă, care se presupune că te-au construit ca fiind un bun moderator, nu mai ai de ce să mai dai casting. (…) Ei bine, nu, să știți că trec prin astfel de examene profesionale, pentru că fiecare proiect în sine este diferit și pentru că mi se pare că trebuie să găsești omul potrivit pentru proiectul potrivit”, a dezvăluit prezentatoarea show-ului de stil de la Kanal D.

„Aveam emoții cum nu vă pot descrie vreodată în viață, pentru că îmi doream foarte mult acest proiect. Am dat această probă, m-am descurcat binișor, zic eu, sau bine, habar n-am, nu știu, nu sunt eu în măsură să spun asta”, a mai spus vedeta.

citește și...