Viviana Sposub, relație secretă cu un coleg de la PRO TV. „Mi-a dat block pe Instagram”

01.02.2022, 12:53

Viviana Sposub a avut o relație secretă cu un coleg de la PRO TV. Totul s-a aflat acum. Despre relația celor doi nu s-a știut nimic până în prezent.  În cadrul unui podcast, bărbatul a făcut o serie de dezvăluiri legate de viața privată. Cine este bărbatul pe care iubita lui George Burcea l-ar fi iubit în secret.

 

Viviana Sposub este una dintre cele mai admirate concurente de la Bravo, ai stil! Viviana Sposub și George Burcea au o relație, după ce s-au cunoscut la „Ferma”. Înainte de a-l cunoaște pe George Burcea, Viviana Sposub ar fi avut o relație secretă cu un coleg de la PRO TV.

Printre bărbații cu care s-a iubit se numără și Radu Ciucă, asistentul lui Cătălin Măruță.Scânteia iubirii s-a aprins între cei doi în perioada în care Viviana a lucrat la „Vorbește lumea”, asta după ce și-a dat demisia de la Antena 1.

Viviana Sposub, relaţie secretă cu o vedetă Pro TV

Se pare că Viviana a dorit să tina relația în secret, ulterior cei doi s-au despărțit înainte cu câteva luni că aceasta să participe la „Ferma”. În martie 2020, Viviana Sposub și Radu Ciucă au fost surprinși în timp ce luau cina împreună într-un restaurant de fițe din zona de Nord a Capitalei. Cei doi nu au anunțat niciodată că au fost împreună la vremea respectivă.

Cel care a dezvăluit totul este fostul iubit al vedetei. În cadrul unui podcast, asistentul lui Cătălin Măruță, a vorbit despre perioada în care a avut o relație cu concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, relatează VIVA!.

„Mi-a dat block pe Instagram”

“Cred că am trăit-o la un moment dat. Nu s-a terminat prea plăcut pentru mine, dar am trăit-o (n.r. adevărata iubire). Am fost înșelat și am și aflat. Am crezut că pot trece peste, dar nu am reușit (n.r. o altă iubită, nu Viviana). Nu e despre acea persoană pe care… O știi și pe cealaltă. Ultima dată când am vorbit despre ea mi-a dat block pe Instagram. În continuare suntem blocați cred, așa că sunt ok cu asta. Are relație, e bine acum, acolo unde e, e mai bine așa.

Nu vorbim de Viviana cu înșelatul. Înainte, cu mult înainte ne-am despărțit, relația noastră era terminată cu câteva luni înainte să plece la Fermă. Nu ea m-a înșelat, sau nu cred. Cea care m-a înșelat, m-a înșelat cu fostul, pe care îl înșelase cu mine. La momentul ăla, am zis că trecem peste, dar nu am putut, mi-a rămas în cap, nu mai aveam încredere deloc”, a spus Radu Ciucă în cadrul podcastului, potrivit Ciao. 

citește și...