Viviana Sposub, criză de nervi la filmările ”Bravo, ai stil! Celebrities”. ”Nu s-a difuzat pe post”

20.01.2022, 15:07
Viviana Sposub, criză de nervi la filmările ”Bravo, ai stil! Celebrities”. ”Nu s-a difuzat pe post”
Viviana Sposub, dezvășuri din relația cu George Burcea. ”Tocmai ăsta cred că a fost testul”

Viviana Sposub a avut o ieșire nervoasă la filmările ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Artista a spus că momentul respectiv nu a fost încă difuzat pe post. „Sunt mult mai puternică. Am făcut față cu brio momentelor tensionate. M-am enervat o dată foarte tare, dar încă nu s-a difuzat pe post”, spune Andreea.

Viviana Sposub a fost întrebată dacă s-a enervat vreodată rău de tot în emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Artista a mărturisit că ”Bravo, ai stil! Celebrities” a a făcut-o mai puternică, reușind să treacă peste momentele tensionate. Mai mult, Viviana spune că s-a întâmplat o singură dată să se everveze, însă momentul respectiv nu a fost difuzat pe post.

 

”Mi-am ieșit din pepeni”

Se pare că stresul acumulat în timpul emisiunii și conflictul dintre George Burcea și Andreea Bălan și-a spus cuvântul.

 

„În ultimele ediții pe care le-am filmat, mi-am ieșit puțin din pepeni”, a povestit Sposub, care a declarat și că participarea la emisiunea-fenomen a transformat-o. „Sunt mult mai puternică. Am făcut față cu brio momentelor tensionate. M-am enervat o dată foarte tare, dar încă nu s-a difuzat pe post”.

”Mâncăm doar salată goală cu praz și puțină brânză”

Prima semifinală se apropie cu pasi repezi. Viviana a declarat la Teo Show că are deja toate ținutele pregătite, inclusiv pentru finală, unde speră să ajungă.

Din cauza efortului pe care il presupune proiectul Bravo, ai stil, Vivi a spus că nu prea mai are timp să mănânce.

„Înainte mâncam foarte mult și sper să mănânc foarte mult din nou când se va termina emisiunea. Mâncăm doar salată goală cu praz și puțină brânză”, a spus botoșăneanca.

Schimb de replici halucinante între Andreea Bălan și George Burcea

Scandalul dintre George Burcea și Andreea Bălan continuă, iar jignirile au atins cote alarmante. Totul ar fi pornit zilele trecute, când George Burcea a detaliat că Andreea Bălan a jignit-o pe Viviana Sposub, după ce aceasta le-a salutat la telefon pe cele două fiice, Ella și Clara. „Ce-mi saluți tu copiii, vreți să facem conversație în trei? Marș, du-te dracului”, potrivit click.ro

Scandalul pare că nu ia sfârșit, iar dialogul publicat de Cancan.RO arata că relația dintre cei doi foști soți este una tensionată și toxică.

„Ești un drogat și un bețiv!”

Pe înregistrarea respectivă, cântăreața îl acuză pe George Burcea, ridică tonul și îi spune că este un ”drogat și un bețiv”.

Pe cealaltă parte actorul îi cere insistent ca blondina să vină cu dovezi.

George Burcea și Andreea Bălan au format un cuplu timp de 5 ani. Cei doi au făcut nuntă pe 15 septembrie 2019. S-au căsătorit civil pe 10 august şi au avut o ceremonie romantică pe o plajă în California, lângă Los Angeles, în martie 2017.

Andreea Bălan și George Burcea s-au separat în martie 2020.

citește și...