Viviana Sposub: ”Iubesc tot ce mi se întâmplă în acest moment”

17.11.2020, 16:26
Viviana Sposub: ”Iubesc tot ce mi se întâmplă în acest moment”
Viviana Sposub: ”Iubesc tot ce mi se întâmplă în acest moment”

Vedeta de televiziune Viviana Sposub este mai fericită ca niciodată. Aceasta a mărturisit că trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei.

Viviana Sposub a afirmat că iubește tot ce se întâmplă în viața ei în prezent. Vedeta, care concurează la show-ul ”Ferma”, de la Pro TV, trăiește o poveste de dragoste cu actorul George Burcea, fostul partener de viață al cântăreței Andreea Bălan.

Întrebată, în cadrul unui interviu pentru revista Viva, cum vede ea dragostea în acest moment, Viviana Sposub a explicat: ”Îți răspund la întrebarea asta într-un moment al vieții în care sunt foarte îndrăgostită și fericită. Așa că pot spune că dragostea e totul! Iubesc mult! Iubesc viața, iubesc oamenii din jurul meu, iubesc tot ce mi se întâmplă în acest moment. Unde dragoste nu e, nimic nu e!”.


Ce spune Viviana Sposub despre căsătorie și copii

Viviana Sposub a vorbit, în cadrul aceluiași interviu, și despre căsătorie și copii. Aceasta a dezvăluit că  se vedea măritată și cu copii la vârsta de 22 de ani.

”Mereu îmi închipuiam că pe la 22 de ani voi fi căsătorită și cu un copil. Uite că am ajuns la 23 de ani și situația stă cu totul altfel! Cu alte cuvinte, socoteala din Moldova nu se pupă cu cea din Capitală! Îmi doresc în continuare să devin mamă, dar am realizat că toate lucrurile în viață vin la momentul potrivit”, a declarat Viviana Sposub.

Viviana Sposub, care se consideră o iubită înțelegătoare și tolerantă, a explicat și ce anume nu ar accepta într-o relație din partea partenerului de viață. ”Mă consider o iubită extrem de înțelegătoare și tolerantă. Însă nu aș accepta din partea niciunui bărbat violență fizică sau verbală. Consider că aici orice femeie trebuie să pună STOP!”, a afirmat vedeta de televiziune.

citește și...