Viviana Sposub, cu ochii în lacrimi datorită Mihaelei Rădulescu! A criticat-o dur în fața celorlalți concurenți de la ‘Ferma’

16.09.2020, 08:07
Viviana Sposub, cu ochii în lacrimi datorită Mihaelei Rădulescu! A criticat-o dur în fața celorlalți concurenți de la 'Ferma'
Viviana Sposub, cu ochii în lacrimi datorită Mihaelei Rădulescu! A criticat-o dur în fața celorlalți concurenți de la 'Ferma'

Ediția de marți seară, 15 septembrie, a emisiunii ‘Ferma. Orășeni vs. Săteni’ s-a lăsat cu lacrimi! Viviana Sposub a fost pusă la zid de Mihaela Rădulescu pentru faptul că nu își face treaba în emisiune.

Viviana Sposub trebuia să să își îndeplinească datoriile de servitor, însă a preferat să stea în pat și să doarmă. Tânăra din tabăra sătenilor a explicat că i-a fost foarte rău și nu a putut să își ducă sarcinile la capăt.

Viviana Sposub, cu ochii în lacrimi datorită Mihaelei Rădulescu

Cu toate că colegii din echipa ‘Ferma’ nu i-au reproșat nimic și au lăsat-o să își revină, Mihaela Rădulescu a luat atitudine și a criticat-o dur pe tânără pentru că l-a lăsat pe Bogdan să muncească în locul ei. La un moment dat, aceasta a și izbucnit în lacrimi.

Deși colegii de echipă nu i-au reproșat nimic, venirea Mihaelei Rădulescu în Fermă a schimbat radical situația. Aflând că Viviana a dormit câteva ore, iar Bogdan a muncit în locul ei, Mihaela nu a fost deloc mulțumită și a criticat-o aspru pe Viviana, chiar dacă aceasta a încercat să explice că are dureri și că a vrut doar să se odihnească.

‘Eu am adus apă vacii. L-am ajutat pe el, pentru că nu m-a lăsat să o mulg. Am dat cu mătura. Am și dormit o oră pentru că îmi este foarte rău. Nu știu cât am dormit, dar chiar am dormit pentru că nu mai puteam’, a început Viviana Sposub să se apere.

Mihaela Rădulescu, replici acide la adresa tinerei

‘Adică ai dormit de la 9 la 11? Cine a mai încercat să îi explice că trebuie să muncească, astfel veți fi pedepsiți? Întreb toate lucrurile astea pentru că doar atunci când este o situație medicală trebuie să trimitem doctorul, atunci să avem o scuză. În cealaltă situație, aș vrea ca și noi noi femeile să facem tot ce trebuie indiferent de ziua aia din lună.

Dacă știam că este așa de rău în ziua aia, nu avem ce să căutăm aici. Ieri la duel, când erai în aceeași situație, m-am bucurat să te văd mobilizată și câștigând un duel de efort fizic fenomenal. Cred că trebuie să faci un efort și să nu folosești alintătura pe post de scuză. Dacă nu ai nevoie de medic, atunci nu ai o problemă. Suntem într-o minoritate și nu vreau să te mai aud că te plângi’, i-a spus Mihaela Vivianei.

‘Zilele alea sunt ca și cum ești o legumă. Sunt niște dureri insuportabile. Chestia asta este o problemă medicală. Mihaela este o femeie puternică și sigură pentru ea și trece mai ușor peste momentele alea. Știam că aici o să iau pastile și o să trag de mine’, a încercat să mai explice Viviana Sposub.

Din cauza Vivianei, sătenii nu au primit recompensele din partea Mihaelei, cafeaua și ciocolata.

citește și...