George Burcea și Viviana Sposub, din nou atingeri interzise la ‘Ferma’. Fostul soț al Andreei Bălan e din ce în ce mai apropiat de tânăra 23 de ani

11.09.2020, 10:51

În ediția de joi seară, 10 septembrie, a emisiunii ‘Ferma. Orășeni vs. săteni’, George Burcea și Viviana Sposub au oferit din nou un spectacol pe cinste. Cei doi concurenți s-au îmbrățișat de mama focului, după ce în prima ediție a show-ului s-au sărutat pasional, spre surprinderea celorlalți colegi.

Seara trecută, Viviana Sposub a intrat la duel cu Alina Pușcău, pe care a și reușit să o învingă. Tânăra de 23 de ani a fost susținută de pe margine de George Burcea, care a dorit cu orice preț ca aceasta să câștige și să nu fie eliminată din ‘Fermă. După ce a ieșit învingătoare, actorul s-a dus rapid către Viviana și a luat-o în brațe. Cei doi au fost surprinși în timp ce aveau parte de un moment tandru.

George Burcea și Viviana Sposub, din ce în ce mai apropiați

Un detaliu a atras atenția! George Burcea a strâns-o atât de tare pe brunetă în brațe, încât aproape că i-a pus mâinile pe sâni.

Pe rețelele de socializare, George Burcea a publicat imaginea în care o îmbrățișează pe Viviana Sposub, dar și pe Alina Pușcău. Fanii, însă, i-au transmis că a fost mai implicat în cazul Vivianei.

‘Cat de implicat si mult a incurajat-o pe Viviana din ultimele randuri. Chiar a sarit in sus de bucurie cand a luat un punct. Cred ca ea a castigat datorita sustinerii echipei si mai ales lui. Pare un inceput frumos si timid de relatie intre 2 oameni simpli’, a scris o internaută.

Ce spunea George Burcea înainte de a intra în ‘Fermă’

16 concurenți au acceptat una dintre cele mai dificile experienţe prin care o persoană poate trece. Cu toții vor lupta pentru titlul de ‘Fermierul anului’, dar și pentru marele premiu de 50.000 de euro. Opt orășeni și opt săteni vor trebui să demonstreze că pot să își testeze propriile limite. În plus, probele fizice vor fi mai intense decât în primul sezon ‘Ferma’, însă concurenții vor încerca din răsputeri să ia titlul de fermierul anului 2020!

Viața mi-a demonstrat că noi, oamenii, ne putem adapta în orice situație și cu orice caracter, atât timp cât suntem disponibili să înțelegem de ce-ul’. Îmi place foarte mult să tratez orice experiență care mi se dă ca pe un lucru pe care-l fac pentru prima și ultima oară, iar asta voi face în Ferma.’, a declarat George Burcea la PRO TV.

citește și...