George Burcea dezvăluie motivul pentru care divorțul de Andreea Bălan a durat atât de mult. „Informațiile sunt distorsionate”

01.11.2021, 21:21
George Burcea dezvăluie motivul pentru care divorțul de Andreea Bălan a durat atât de mult. „Informațiile sunt distorsionate”
George Burcea dezvăluie motivul pentru care divorțul de Andreea Bălan a durat atât de mult. „Informațiile sunt distorsionate”

La un an de zile de când George Burcea (33 de ani) și Andreea Bălan (37 de ani) au decis să își spună adio și să pornească pe drumuri separate, fostul soț al artistei a vorbit despre motivele care au dus la despărțire.

În cadrul emisiunii online „În Oglindă’, prezentată de Mihai Ghiță, actorul a vorbit despre căsnicia cu Andreea Bălan și ce a învățat, în urma divorțului.

George Burcea spune că informațiile ajunse în presă au fost distorsionate, adevărul fiind cu totul altul. Birocrația a fost unul dintre motivele pentru care divorțul a fost unul de durată.

„În ceea ce privește divorțul, procesul a durat așa de mult pentru că Buftea e foarte departe de București, iar informațiile ajung acolo distorsionate, aș putea spune că așa mult prea prea distorsionate față de adevăr”, a precizat George Burcea.”

Citește și: George Burcea, despre separarea de Andreea Bălan. ”A fost foarte greu. Nu mi-am dorit divorțul”

Ce a învățat Geeorge Burcea din căsnicia cu Andreea Bălan

Actorul mărturisește că a învățat că greșeala este omenească, într-o căsnicie, și că își dorește să se recăsătorească.

„Din prima căsnicie am învățat că dacă nu iese din prima, încearcă și a doua oară. Nu cred că există greșeli pe pământ, dar în schimb există lecții, cu cât înveți mai multe lecții cu atât poți fi mai bogat, mai împlinit și mai fericit”, a spus acesta.

Andreea Bălan a declarat că l-a iertat pe George. Artista spune că a fost fericită alături de el și că a devenit mamă pentru prima oară.

“Nu regret nimic. Datorită lui am două fetițe minunate”

„Da, l-am iertat pe George Burcea…  Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate”, a declarat actorul.

George Burcea și Andreea Bălan au format un cuplu timp de 5 ani. Cei doi au făcut nuntă pe 15 septembrie 2019. S-au căsătorit civil pe 10 august şi au avut o ceremonie romantică pe o plajă în California, lângă Los Angeles, în martie 2017.

Andreea Bălan și George Burcea s-au separat în martie 2020.

 

citește și...