Virgil Ciulin a plecat acasă cu trofeul ”iUmor” și premiul de 20.000 de euro

27.12.2021, 13:27
Virgil Ciulin a plecat acasă cu trofeul ”iUmor” și premiul de 20.000 de euro
Virgil Ciulin a plecat acasă cu trofeul ”iUmor” și premiul de 20.000 de euro

Vasluianul Virgil Ciulin a câștigat cel de-al unsprezecelea sezon al emisiunii ”iUmor”, de la postul de televiziune Antena 1, cu un număr de stand-up care a iscat discuții la masa juraților. În urma câștigării show-ului respectiv, concurentul a plecat acasă cu premiul cel mare, în valoare de 20.000 de euro.

Ieri seară în finala ”iUmor”, Virgil Ciulin, concurentul din Vaslui despre care Mihai Bendeac a declarat că îi este fan, i-a făcut pe Delia, Mihai Bendeac și Cheloo să dezbată intrarea sa la votul publicului. „Ai o imaginație bună, dar nu ai găsit soluția de a colecta și organiza informația încât să o returnezi bine!”, a declarat Cheloo.

La polul opus acestor percepții și idei ale colegului de pupitru se află Mihai Bendeac și Delia. ”Ai demonstrat că poți să devii un stand-uper foarte bun”, i-a transmis Mihai Bendeac concurentului. Delia a încercat să intre în profunzimea numărului analizând o altă perspectivă: ”Doar un tip atât de empatic și sensibil poate forța nota atât de mult încât să nu aibă remușcări. Ai fost foarte bun în seara asta!”.

Virgil Ciulin a plecat acasă cu trofeul ”iUmor” și premiul de 20.000 de euro. Cheloo și-a schimbat votul la insitențele colegilor din juriu

Cu toate că în primă instanță Cheloo a dat dislike argumentând: „Acest număr intră în categoria nereușite de succes!”, Mihai Bendeac a sărit în apărarea concurentului motivându-și opinia și votul: „Stând pe acest scaun trebuie să văd potențial, iar aici este vorba despre el. În acest context ai greșit. Te rog schimbă-ți votul!”. Discuției dintre cei doi jurați i s-a alăturat și Delia care a ajutat la clarificarea situației.

Votul a fost reluat și Virgil Ciulin a primit toate cele 3 like-uri, trecând astfel la votul publicului. Lui i s-au alăturat Kiara Firan, Stevo Joslin și Zamfir Silaghi toți primind toate voturile celor trei jurați. Publicul a fost cel care a decis prin SMS câștigătorul sezonului 11 ”iUmor”. Seara trecută, Virgil Ciulin a fost cel care a câștigat încrederea celor de acasă și a plecat acasă cu trofeul emisiunii și premiul de 20.00 de euro.

 

 

 

citește și...