FOTO / Jurații ”iUmor” vor ridica ștacheta în semifinală. ”Nu a fost un număr suficient de bun pentru finala noastră”

19.12.2021, 14:27
FOTO / Jurații ”iUmor” vor ridica ștacheta în semifinală. ”Nu a fost un număr suficient de bun pentru finala noastră”
FOTO / Jurații ”iUmor” vor ridica ștacheta în semifinală. ”Nu a fost un număr suficient de bun pentru finala noastră”

Sezonul 11 al show-ului ”iUmor” se apropie de sfârșit, iar așteptările juraților de la concurenții ajunși în faza semifinalei sunt ridicate. De la ora 20:00, la postul de televiziune Antena 1, jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor căuta concurentul demn pentru finala celui mai nou sezon al emisiunii ”iUmor”.

Distracția, amuzamentul și în special umorul vor fi la cote maxime în semifinala ”iUmor”. Juratul Mihai Bendeac va spune pentru ultima dată în acest sezon: ”Vom vedea voturile în 3, 2, 1”, fiind cel din urmă vot oferit de cei trei jurați. Ioan Strâmbeanu, Robert Pavicsits, Gigel Frone, Oana Moșteanu, Teodor Stroe, Valeria Jalenco, Octavian Vianu și Abel Megyes vor urca rând pe rând pe scena iUmor” pentru a-i convinge pe Delia, Mihai Bendeac și Cheloo că merită un loc în finala sezonului 11. Fiind la un pas de marea finală, standardele juraților vor fi semnificativ mai ridicate față de etapa audițiilor, astfel o parte din concurenți vor auzit cuvinte precum cele ale lui Cheloo: ”Nu a fost un număr suficient de bun pentru finala noastră”.

Vorbind despre o etapă superioară în competiția umorului, jurații vor avea ocazia să remarce și un anumit progres al concurenților față de audiții. ”Dacă dintr-o semifinală ar trece un astfel de număr în finală, putem sărbători acest lucru. Nu văd niciun motiv pentru care acest număr ar primi un vot negativ”, a dezvăluit Mihai Bendeac. Telespectatorii vor putea urmări numere de stand-up, caricaturi, motivatie, magie și roast începând cu ora 20:00, la Antena 1.Ce numere au pregătit aceștia pentru a-i convinge pe jurați că merită un loc în finală cei de acasă pot afla în această seară de la ora 20:00, la Antena 1, în semifinala sezonului 11 ”iUmor”. În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Titi Tiriboi, zis Puiu, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani.

 

”iUmor”, la sezonul 11

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac s-au așezat la masa juriului și s-au lăsat surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații ”iUmor”, concurenții au venit și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Nici în acest sezon nu au lipsit invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere.

 

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac și-au exprimat exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă au obținut minimum două voturi favorabile, un concurent a mers mai departe în show.  Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, au putut fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1.

citește și...