FOTO / Semifinala ”iUmor” are loc duminică. Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aleg un concurent care va merge direct în finală

18.12.2021, 15:37
FOTO / Semifinala ”iUmor” are loc duminică. Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aleg un concurent care va merge direct în finală
FOTO / Semifinala ”iUmor” are loc duminică. Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aleg un concurent care va merge direct în finală

Sezonul 11 ”iUmor” se apropie de sfârșit, dar nu înainte ca duminică, de la 20:00, la Antena 1 încă un concurent să primească șansa de a merge în marea finală! Pe parcursul audițiilor, un concurent din fiecare ediție care a primit cele mai multe voturi din partea celor de acasă, prin intermediul aplicației Antena 1, a fost trimis direct în finală.

Celor 11 finaliști li se va adăuga duminica aceasta un semifinalist, care va primi o a doua șansă. Astfel, după fiecare reprezentație, concurentul care va primi toate voturile juraților va fi un pas mai aproape de finală. La încheierea ediției, jurații sunt cei care vor alege dintre concurenții care au primit trei voturi de ”DA” pentru a merge în ultima etapă! Semifinaliștii din cel de-al unsprezecelea sezon sunt: Ioan Strâmbeanu, Robert Pavicsits, Gigel Frone, Oana Moșteanu, Teodor Stroe, Valeria Jalenco, Octavian Vianu și Abel Megyes.

Ce numere au pregătit aceștia pentru a-i convinge pe jurați că merită un loc în finală cei de acasă pot afla în duminică seară, de la ora 20:00, la Antena 1, în semifinala sezonului 11 ”iUmor”. În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Titi Tiriboi, zis Puiu, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani.

”iUmor”, la sezonul 11

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac s-au așezat la masa juriului și s-au lăsat surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații ”iUmor”, concurenții au venit și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Nici în acest sezon nu au lipsit invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere.

 

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac și-au exprimat exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă au obținut minimum două voturi favorabile, un concurent a mers mai departe în show.  Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, au putut fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1.

 

citește și...