Viorica și Ioniță de la Clejani, noi declarații despre fiica lor. ”Marga este încântată de excentric, este o copilă rebelă care rămâne fata mea”

14.07.2020, 10:48
Viorica și Ioniță de la Clejani, noi declarații despre fiica lor. ”Marga este încântată de excentric, este o copilă rebelă care rămâne fata mea”
Viorica și Ioniță de la Clejani, noi declarații despre fiica lor. ”Marga este încântată de excemtic, este o copilă rebelă care rămâne fata mea”

Viorica și Ioniță de la Clejani au fost invitați la o emisiune de televiziune, unde au făcut declarații despre fiica lor, Margherita de la Clejani.

Viorica și Ioniță de la Clejani au fost prezenți în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la pro TV, unde au comentat pe marginea scan dalurilor în care a fost implicată fiica lor, Margherita, în ultima perioadă de timp.

„Cred că Poliția, când le-a zis că vine de la Hollywood… Se poate să fi crezut că au luat-o la mișto. (…) Maimuța nu era a noastră, venea la noi din când în când. (…) Casa mea a fost atât de mediatizată încât mi-au sărit unii gardul. (…) Marga se inspiră foarte mult de la cântărețele de afară, este încântată de excentric, este o copilă rebelă care rămâne fata mea. Eu am grijă de copiii mei și sunt responsabilă pentru ei”, a declarat Viorica de la Clejani, potrivit spynews.ro.

Artista a comentat și despre Theodor, cel despre care s-a spus că ar fi iubitul Margheritei de la Clejani.

„Nu mi-a plăcut mie, pur și simplu. L-am scanat așa, din cap până în picioare. Nu mi-a plăcut niciodată. Nu mai vreau străini să se apropie de copiii mei, să stea la casa lor. Să umble cu verișorii lor, cu verișoarele lor, cu prieteni apropiați”, a afirmat cântăreața.


”A fost un accident, asta e”

La rândul său, Ioniță de la Clejani a sărit în apărarea fiicei sale.

„A fost un accident, asta e. A fost foarte cooperantă. Eu nu am fost acolo, dar știu de ce mi-a spus ea. A intrat într-o mașină care era parcată, a venit Poliția și i-a făcut testul de alcool. Ea era obosită, lucrase… Plecaseră la 6 dimineața să ia mâncare”, a comentat Ioniță de la Clejani.

Artistul a spus că fiica sa lucrează foarte mult pentru că își dorește să fie creatoare de modă.

„Marga lucrează de dinainte de pandemie. Ea și-a dorit să facă un atelier de modă, care acum este gata. De foarte mult timp își dorește să se ducă spre fashion și să fie o creatoare. Lucrul ăsta nu îl poți face singur și atunci a început să își facă o echipă și să vină tot felul de oameni spre ea”, a adăugat acesta.

Margherita, accident de mașină în luna mai

În data de 23 mai, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani a provocat un accident rutier în jurul ore 06.00, pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. În momentul în care polițiștii au testat-o pe Margherita de la Clejani cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pozitiv. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

“A fost un mic accident în care n-am omorât pe nimeni. N-am dat în cap la nimeni. Nu m-aţi văzut voi drogată sau nu m-aţi văzut luând droguri.

Pe mine mă deranjează foarte tare titlul acesta: Margherita, drogată la volan cu heroină. Vă rog frumos să remediaţi toată această poveste pentru că nu este firesc pentru părinţii mei care suferă pentru copilul lor. Nu este normal să scrie despre mine că am consumat heroină. Nu sunt consumatoare de heroină”, a comentat ulterior Margherita de la Clejani.

După incidentul provocat de Margherita de la Clejani, familia acesteia a fost în centrul atenției. Au ieșit la iveală tot felul de amănunte desspre Margherita și despre presupusul iubit al acesteia, lucru care i-a deranjat foarte tare pe Viorica și Ioniță de la Clejani.  Dacă Ioniță de la Clejani a făcut numeroase declarații, Viorica de la Clejani a reacționat extrem de dur la adesa jurnaliștilor și a celor care îi critică familia.

citește și...