Viorica de la Clejani și-a ieșit din minți. ”Dacă mie îmi moare fata ce fac eu?!”

03.06.2020, 09:38
Viorica de la Clejani și-a ieșit din minți. ”Dacă mie îmi moare fata ce fac eu?!”
Viorica de la Clejani și-a ieșit din minți. ”Dacă mie îmi moare fata ce fac eu?!”

Viorica de la Clejani a răbufnit în timpul unei transmisiuni în direct din fața casei sale. Artista a ajuns la capătul puterilor și a cerut ca copiii ei să fie lăsați în pace.

Incidentul a avut loc în timp ce Ioniță de la Clejani, soțul Vioricăi, dădea un interviu în direct, din fața casei, pentru emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1. Artista a ieșit din casă extrem de nervoasă și a răbufnit.

”Am nervi și nu am consumat nimic. Sunt mamă. Lăsați-mi copiiii în pace. Vreți să moară ca Mădălina Manole? A omorât pe cineva? (…) Sunt lucruri mai importante în țara asta. (…) Am rugămintea, în calitate de mamă: lăsați-mi copiii în pace. Eu mă mulțumesc că copiii mei trăiesc și nu sunt drogați ca alții”, a spus Viorica de la Clejani, potrivit spynews.ro.

Artista și-a cerut scuze pentru izbucnirea pe care a avut-o, mărturisind că familia ei se află într-o continuă stare de strs după scandalul iscat în urma accidentului de mașină provocat de fiica sa.

”Îmi cer scuze. N-am putut să mă mai controlez. Vreau să-mi lăsați copiii în pace pentru că este într-un continuu stres. La un moment poate să facă o prostie, iar dacă mie îmi moare fata ce fac eu?!”, a adăugat ea.

Margherita a făcut accident cu mașina. Rezultat pozitiv la DrugTest

Sâmbătă, 23 mai, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani a provocat un accident rutier în jurul ore 06.00, pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. În momentul în care polițiștii au testat-o cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pozitiv. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

Reacție violentă după accidentul Margheritei

Viorica de la Clejani a reacționat violent și la adresa reporterilor care au venit în fața casei sale după ce Margherita a făcut accident de mașină în Capitală. Despe reacția ei a vorbit Viorica de la Clejani într-un mesaj transmis ulterior.

”După atâta timp de stat în casă, din cauza pandemiei, nu m-am mai putut controla și mi-am ieșit din fire. E normal să o iei razna de la atâta stat în casă, iar acum televiziunile stau în fața casei mele de dimineață și până seară…
Se speculează multe în presă pentru rating??

Eu nu o să mă schimb niciodată! Dacă îmi vorbești frumos, îți vorbesc la fel de frumos, dacă îmi vorbești urât, îți vorbesc și mai urât.
Nu mi-e frică decât de Dumnezeu. El ne dă semne și ne facem că nu vedem. Fiți mai buni și iubiți animalele, iar viața o să fie ușoară. ♥”, a afirmat Viorica de la Clejani.

citește și...