Viorica și Ioniță de la Clejani aniversează 25 de ani de mariaj. ”M-a cerut în căsătorie în trei secunde”

27.10.2020, 10:48
Viorica și Ioniță de la Clejani aniversează 25 de ani de mariaj. ”M-a cerut în căsătorie în trei secunde”
Viorica și Ioniță de la Clejani aniversează 25 de ani de mariaj. ”M-a cerut în căsătorie în trei secunde”

Viorica și Ioniță de la Clejani au aniversat 25 de ani de căsătorie și 29 de ani de relație. Artista a dezvăluit cum a fost cerută în căsătorie.

Viorica și Ioniță de la Clejani formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi copii: Margherita și Fulgy. Viorica și Ioniță de la Clejani au aniversat 25 de ani de mariaj. “Astăzi sărbătorim 25 de ani de căsnicie, dar suntem împreună de 29 de ani”, a scris artista în mediul online.

Vedeta a povestit la TV cum a fost cerută în căsătorie de Ioniță de la Clejani. “Îl știam pe Ioniță de mult, îl vedeam pe stradă, dar nu aveam curaj să vorbesc cu el. Era matur și frumos, nu avea el ochi pentru mine. Mătușa mea ne-a făcut cunoștință, mi-a spus că e băiat bun, de familie. Ne-am văzut, ne-am plăcut și de atunci am rămas împreună. M-a cerut în căsătorie în trei secunde. Stăteam la umbra unui salcâm și mi-a zis. ”Dacă nu te măriți cu mine, mă însor cu alta! Ai 10 minute să te gândești”. De aici, vă daţi seama ce am făcut”, spunea artista, potrivit click.ro.

Cum s-au cunoscut Viorica și Ioniță de la Clejani

Viorica și Ioniță de la Clejani s-au cunoscut încă de pe vremea când erau adolescenți. Viorica de la Clejani l-a cunoscut pe soțul ei, Ioniță de la Clejani când avea 14 ani. ”Avea 14 ani, era o fetiță mică… și vine la mine și-mi spune: ”Nea Ioniță, îmi dai felia ta de tort?”. Cum să nu, păpușă…”, a povestit Ioniță de la Clejani la o emisiune TV. ”Pe vremea aia Ioniță era cuplat cu sora mamei mele, mai exact cu mătușa mea. Eu aveam 14 ani, el 18. Îmi aduc aminte că pe vremea aia avea un acordeon superb, puțini aveau așa ceva. El cânta și cafe-concert….”, a spus Viorica de la Clejani.

Ioniță de la Clejani a povestit cum ulterior s-au întâlnit la o nuntă, unde a fost cucerit de Viorica. ”Peste doi ani cântam la o nuntă și văd o blondă frumoasă, suplă și cu niște buze roșii că vine la mine și mă întreab: ”Ce faci nea Ioniță?” Eu habar n-aveam cine e! Îmi spune: ”Păi nu mă cunoști? Sunt nepoata lui…”. Aaaaa, atunci mi-am dat seama cine era. Și am luat-o puțin după cort…”, a afirmat el.

Soția sa a completat: ”Și m-a dus în spatele cortului și m-a pupat, nene, într-un fel…”.

citește și...