Viorica de la Clejani vrea să-și micșoreze bustul. ”Nu știu ce să mai fac”

11.01.2021, 15:49
Viorica de la Clejani vrea să-și micșoreze bustul. ”Nu știu ce să mai fac”
Viorica de la Clejani vrea să-și micșoreze bustul. ”Nu știu ce să mai fac”

Binecunoscuta interpretă de muzică de petrecere Viroica de la Clejani vrea să-și micșoreze bustul.

La emisiunea ”Acces Direct de Weekend”, de la Antena 1, Viorica de la Clejani a afirmat că își dorește să-și micșoreze bustul. Partenerul ei de viață, însă, nu este de acord cu acest lucru.

”Nu știu ce să mai fac. Aș vrea să îmi fac o intervenție să îi mai micșorez. Eu am prea mult, ce să mai fac cu ei? Eu sunt mai plinuță, mai grăsuță, știi? Nici mie nu-mi place așa. Îmi ies pe afară, bă fraților! Am fost, m-am interesat și intervenția asta este mult mai complicată decât dacă ți-ai pune. Mai bine nu aveam și îmi puneam și gata. Stăteau așa ca pepenașii. Omul ăsta mă împiedică pe mine”, a declarat Viorica de la Clejani, relatează spynews.ro.


Viorica de la Clejani vrea să-și micșoreze bustul. Reacția Mirelei Vaida

Mirela Vaida, prezentatoarea de la ”Acces Direct de Weekend”, a reacționat atunci când a auzit că Viorica de la Clejani vrea să-și micșoreze bustul.

”Așa fără, fără ce ești tu, eu nu te-aș vedea pe tine slabă schiloadă. Nu mai ești tu. Nu, Viorica. Nu, Viorica, nu”, i-a spus Mirela Vaida artistei.

”Viorica, îți spun eu. Pe tine lumea te iubește pentru ceea ce ești tu, pentru spiritul tău, pentru felul tău de a fi, pentru această voluptate pe care o ai și în cântat și voluptățile tale fizice. Tu așa ești tu. Lumea nu vrea să fii un șablon”, a adăugat Mirela Vaida.

Viorica de la Clejani formează o familie cu Ioniță de la Clejani

Viorica și Ioniță de la Clejani formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi copii: Margherita și Fulgy.

Vedeta a povestit la TV cum a fost cerută în căsătorie de Ioniță de la Clejani.

“Îl știam pe Ioniță de mult, îl vedeam pe stradă, dar nu aveam curaj să vorbesc cu el. Era matur și frumos, nu avea el ochi pentru mine. Mătușa mea ne-a făcut cunoștință, mi-a spus că e băiat bun, de familie. Ne-am văzut, ne-am plăcut și de atunci am rămas împreună. M-a cerut în căsătorie în trei secunde. Stăteam la umbra unui salcâm și mi-a zis. ”Dacă nu te măriți cu mine, mă însor cu alta! Ai 10 minute să te gândești”. De aici, vă daţi seama ce am făcut”, spunea artista, potrivit click.ro.

citește și...