Viorica de la Clejani, la căpătul puterilor după accidentul produs de fiica ei! Ce a decis în legătură cu Margherita

27.05.2020, 20:59
Viorica de la Clejani, la căpătul puterilor după accidentul produs de fiica ei! Ce a decis în legătură cu Margherita
Decizia radicală luată de Viorica și Ioniță de la Clejani

În urmă cu câteva zile, Margherita de la Clejani a ajuns pe mâna polițiștilor, după ce a provocat un accident rutier în Capitală. Pentru că avea un comportament halucinant, oamenii legii au testat-o aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

Cu toate acestea, ea a negat că ar fi consumat subtanțe interzise, iar părinții i-au luat apărarea.

Mama ei, Viorica de la Clejani, a mărturisit că a stat de vorbă cu fiica ei după tot incidentul.

Decizia radicală luată de Viorica și Ioniță de la Clejani

‘Mi-a zis să fiu tare și puternică, că există un Dumnezeu și că ei îi pare rău pentru suferința noastră, dar ea crede totuși că lucrurile merg înainte și că omul din greșeală învață. Să lăsăm autoritățile să își facă treaba. Am vorbit cu specialiști și mi-au spus să las copilul în pace, să nu îl traumatizez, să îl cert cum s-au mai pus titluri… că am bătut-o! Nici vorbă’, a spus celebra artistă de muzică pentru petrecere.

În realitate, însă, Viorica și Ioniță de la Clejani s-ar fi săturat de comportamentul copiilor lor, Margherita și Fulgy, și le-ar fi cerut acestora să plece din vila în care locuiau cu toții.

Se pare că aceștia aveau probleme demult cu cele două odrasle și le-au cumpărat fiecăruia câte un apartament de lux în București.

Margherita și Fulgy, mari consumatori de droguri

Potrivit Impact.ro, apropiații familiei Clejanilor susțin că Margherita și Fulgy consumau droguri, iar părinții lor au încercat să îi aducă pe calea cea bună, însă în zadar.

Viorica de la Clejani, la căpătul puterilor după accidentul produs de fiica ei 2
Margherita și Fulgy, mari consumatori de droguri

De asemenea, Fulgy ar fi fost internat la la un centru de dezintoxicare, după ce ar fi fost prins consumând droguri de mare risc.

Sătui de toate scandalurile cauzate de copiii lor, Viorica și Ioniță de la Clejani au decis să nu mai locuiască alături de cei doi și le-au achiziționat fiecăruia câte un apartament.

‘Viorica și Ioniță le-au luat fiecărui copil câte un apartament de lux. Se săturaseră ca fel de fel de tineri și tinere să se perinde prin casa lor. Amândoi au asistat și la certuri îngrozitoare, așa că au decis că liniștea lor e cea mai important și fiecare trebuie să stea la casa lui.

Ioniță s-a luptat enorm pentru copiii lui, i-a adunat pe fiecare de pe te miri unde, a dat bani grei pentru a aplana conflicte. Efectiv nu știe ce să mai facă, nu știe cum să îi controleze. Viorica plânge mereu, săraca. Cred că cea mai mare greșeală este faptul că îi alimentează, în continuare, și pe Margherita și pe Fulgy cu bani. Cu mulți bani. Le face toate poftele. Le este frică să le taie veniturile, pentru că se gândesc ca nu cumva copiii să nu se apuce de prostii și mai mari. Greu să fii părinte cu așa odrasle’, au mărturisit surse din anturajul Clejanilor pentru sursa citată mai sus.

citește și...