VIDEO / Viorica de la Clejani, reacție după ce a făcut scandal în fața casei. ”Eu nu o să mă schimb niciodată”

26.05.2020, 09:58
VIDEO / Viorica de la Clejani, reacție după ce a făcut scandal în fața casei. ”Eu nu o să mă schimb niciodată”
Viorica de la Clejani, reacție după ce a făcut scandal în fața casei. ”Eu nu o să mă schimb niciodată”

Viorica de la Clejani a transmis un mesaj după ce a făcut scandal în fața casei în urma accidentului pe care l-a avut fiica ei, Margherita de la Clejani.

 

Viorica de la Clejani a reacționat violent la adresa reporterilor care au venit în fața casei sale după ce Margherita a făcut accident de mașină în Capitală. Despe reacția ei a vorbit Viroica de la Clejani într-un mesaj transmis pe contul său de socializare.

”După atâta timp de stat în casă, din cauza pandemiei, nu m-am mai putut controla și mi-am ieșit din fire. E normal să o iei razna de la atâta stat în casă, iar acum televiziunile stau în fața casei mele de dimineață și până seară…
Se speculează multe în presă pentru rating??
Eu nu o să mă schimb niciodată! Dacă îmi vorbești frumos, îți vorbesc la fel de frumos, dacă îmi vorbești urât, îți vorbesc și mai urât.
Nu mi-e frică decât de Dumnezeu. El ne dă semne și ne facem că nu vedem. Fiți mai buni și iubiți animalele, iar viața o să fie ușoară. ♥”, a afirmat Viorica de la Clejani.

”Uneori anturajul strică”

Într-un interviu pentru România TV, Viorica de la Clejani a comentat pe marginea accidentului în care a fost implicată fiica sa.


”Anturajul uneori strică. Spune-mi cu cine umbli ca să-ți spun cine ești, era un proverb. Și, știți ceva? Fiecare aruncă cu ce are în suflet. Eu sunt o persoană bună, îi mulțumesc lui Dumnezeu că Dumnezeu mă iubește. Cum să reacționez? Numai mamă să nu fii! Cum ai reacționa să auzi din somn… Deci, după două luni de stat în casă am înnebunit la cap. E normal să am o reacție. Și îmi pare rău, îmi cer scuze față de domnișoara ziaristă. Uite, m-am gândit să mă duc să iau niște prosoape, să o mai dau așa un pic și în joc, să mă duc să se șteargă domnișțoara. Asta este, este firesc să fie așa. O mamă trebuie să-și ierte copilul”, a afirmat artista.

Margherita a făcut accident cu mașina. Rezultat pozitiv la DrugTest

Sâmbătă, 23 mai, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani a provocat un accident rutier în jurul ore 06.00, pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. În momentul în care polițiștii au testat-o cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pozitiv. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

După incident, Margherita de la Clejani a făcut declarații năucitoare.

“Mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Veneam de la terasă. Să nu începem cu aberațiile astea. Nu am consumat alcool, alcoolul nu a ieșit, drogul nu a ieșit. Am accidentat pur și simplu o mașină. Veneam de la o petrecere. Nu e treaba ta dacă s-a consumat sau nu alcool. Nu o să mai declar nimic pentru presa din România, eu sunt de la Hollywood”, declara Margherita de la Clejani după accident.

Viorica a stropit reporterii cu furtunul

După accidentul provocat de Margherita, Viorica de la Clejani s-a trezit cu repoterii la poarta casei și a reacționat violent. I-a stropit cu furtunul cu apă.

Ulterior, Ioniță de la Clejani a încercat să justifice gestul făcut de soția sa, dar și să explice ce a provocat accidentul Margheritei.

”Și Viorica rămâne Viorica, o mamă care își apără puiul precum o leoaică. Mă bucur că reporterii au înțeles că poarta casei noastre este granița dintre imagine și viața noastră privată. Pentru reacția specifică temperamentului Vioricăi, care cântă cu toată ființa ei despre viață, cu patosul care a consacrat-o, ne-am prezentat scuzele. Numai cine nu trăiește nu știe că pe lume mai ai și hopuri de depășit. Marga a avut o cădere de calciu cauzată de grija ei continuă pentru siluetă și, în stilul ei caracteristic, a glumit, spunând că se ruja, iar asta i-a provocat momentul de neatenție ce a cauzat accidentul”, a spus Ioniță de la Clejani.

citește și...