Reacția uluitoare a Vioricăi de la Clejani, după accidentul fiicei sale! Ce a spus despre Margherita

25.05.2020, 12:29
Reacția uluitoare a Vioricăi de la Clejani, după accidentul fiicei sale! Ce a spus despre Margherita
Viorica de la Clejani i-a luat apărarea fiicei sale 

Margherita de la Clejani se află în mijlocul unui scandal de proporții, după ce sâmbătă dimineață, 23 mai, în jurul orei 6, a pierdut controlul bolidului pe care îl conducea și a intrat într-un alt autoturism, care se afla parcat regulamentar.

Tânăra nu a pățit nimic, însă polițiștii au decis să o testeze cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive. Artista a fost testată și pentru alcoolemie, însă rezultatul a fost negativ.

Viorica de la Clejani i-a luat apărarea fiicei sale

Cei mai afectați de starea fiicei lor au fost Ioniță și Viorica de la Clejani. Solista a avut o reacție șocantă când a văzut jurnaliștii în fața casei. Viorica de la Clejani a ieșit nervoasă și i-a stropit pe aceștia cu furtunul cu apă, dar și cu lapte.

foto: captura video

În schimb, Ioniță de la Clejani i-a luat apărarea soției și fetei sale. Artistul a precizat că Margherita a făcut accident din cauza unei căderi de calciu.

‘Pentru toți prietenii noștri, ai familiei de la Clejani, vă mulțumim că suneți alături de noi și lui Dumnezeu îi mulțumim că nu au fost victime și Marga e bine! Și Viorica rămâne Viorica, o mama care își apăra puiul precum o leoaică. Mă bucur că reporterii au înțeles că poarta casei noaste este granița dintre imagine și viața noastră privată.

Pentru reacția specifică temperamentului Vioricăi, care cântă cu toată ființa ei despre viață, cu patosul care a consacrat-o, ne-am prezentat scuzele. Numai cine nu trăiește nu știe că pe lume mai ai și hopuri de depășit. Marga a avut o cădere de calciu cauzată de grija ei continuă pentru siluetă și, în stilul ei caracteristic, a glumit, spunând că se ruja, iar asta i-a provocat momentul de neatenție ce a cauzat accidentul’, a spus Ioniță de la Clejani.

De asemenea, la câteva ore de la incident, Viorica a scris un mesaj dur pe rețelele de socializare, în care își apăra fiica de toți cei care au acuzat-o că ar fi consumat substanțe interzise.

‘Vedeți-vă de viața voastră și de copiii voștri. Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta. Unele dintre voi sunteți mame și nu înțeleg cum puteți să jigniți niște copii… Înseamnă că dacă erați voi în situația mea le-ați fi dat cu toporul în cap… Eu imi apăr copiii indiferent de situație! Orice părinte care își iubește copilul ar face la fel ca mine.

Suntem oameni ca și voi. A fost un accident care i se putea întâmpla oricui. Mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost mai grav și că este bine și sănătoasă. O să îi apăr și o să îi iubesc necondiționat. Pentru că iubirea ne vindecă! Mulți dintre voi aveți doar ură și răutate în suflet’, este mesajul Vioricăi de la Clejani, după ce Margherita a produs un accident rutier.

citește și...