Viorica de la Clejani, infectată cu coronavirus. ”M-am prezentat la spital încă de la primele simptome”

20.09.2021, 11:55
Viorica de la Clejani, infectată cu coronavirus. ”M-am prezentat la spital încă de la primele simptome”

Binecunoscuta interpretă de muzică de petrecere Viorica de la Clejani, a fost depistată pozitiv cu noul coronavuirus. Vedeta nu era vaccinată împotriva COVID-19. Artista se află internată la Inastiitutul ”Matei Balș” din Capitală. ”M-am prezentat la spital încă de la primele simptome” , a explicat Viorica de la Clejani.

Viorica de la Clejani este infectată cu noul cortonavirus. Artista are o formă ușoară a bolii.

Artista a transmis un mesaj pe contul ei de socioalizare, în care, printre altele, a dat detalii despre starea sa.

Viorica de la Cleajani, infectată cu coronavirus. ”Medicii sunt de părere că mă boi recupera rapid.

”Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați! Să vă țină Dumnezeu sănătoși! Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid! Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși! Ca orice om civilizat și conștient de pericol m-am prezentat la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist. Vă rog și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util!”, a scris Viorica de la Clejani în mediul online.

”Țin să mulțumesc medicilor de la Institutul Matei Balș care mă monitorizează, sunt profesioniști adevărați și oameni cu suflet! Respect! Având în vedere că starea mea evoluează spre bine, după o scurtă perioadă de recuperare, ne vom vedea sănătoși și voioși, la evenimente! Până atunci, să vă țină Dumnezeu în paza Lui și să vă dea sănătate și o vacă bună cu lapte! Cu prietenie și gând bun, aceeași Viorica de la Clejani”, a mai transmis interpreta de muzică de petrecere.

3.817 cazuri noi de COVID-19 în ultima zi în România

Duminică, 19 septembrie 2021, pe teritoriul României au fost raportate 3.817 cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19. De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost raportate 58 de decese. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.388. Dintre acestea, 849 sunt internate la terapie intensivă. Din totalul pacienților internați, 201 sunt minori, 183 fiind internați în secții și 18 la terapie intensivă.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 9.388.634 de teste RT-PCR și 2.870.487 de teste rapide antigenice, relatează Hotnews. Pe teritoriul României, 28.127 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 6.703 persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 56.559 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 350 de persoane.

citește și...