Prin ce a trecut actorul Jeff Bridges. S-a infectat cu coronavirus în timp ce făcea chimioterapie

17.09.2021, 13:20
Prin ce a trecut actorul Jeff Bridges. S-a infectat cu coronavirus în timp ce făcea chimioterapie
Prin ce a trecut actorul Jeff Bridges. S-a infectat cu coronavirus în timp ce făcea chimioterapie

Actorul american Jeff Bridges, în vârstă de 71 de ani, a trecut prin experiențe traumatizante. Starul hollywoodian a făcut mărturisiri dureroase. Acesta s-a infectat cu coronavirus în luna ianuarie și a fost spitalizat timp de câteva săptămâni în timp ce era tratat pentru cancer. Și partenera sa de viață a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Jeff Bridges este unul dintre cei mai cunoscuți actori americani. Acesta a câștigat în 2010 Premiul Oscar pentru rolul său din filmul Crazy Heart, având alte câteva nominalizări la premiile Academiei Americane. Printre cele mai apreciate filme ale sale se regăsesc: Ultimul spectacol cinematografic, Tron, Starman, The Fabulous Baker Boys, The Fisher King, Fearless, Marele Lebowski, The Contender, Iron Man și Crazy Heart.

În ceea ce privește viața sentimentală, Jeff Bridges s-a căsătorit cu Susan Geston în anul 1977. Din mariajul lor au rezultat trei fete: Isabelle Annie, Jessica Lily și Haley Roselouise. În octombrie 2020 , Jeff Bridges a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer și a făcut chimioterapie. Acesta s-a infectat cu COVID-19 în luna ianuarie și a fost spitalizat timp de câteva săptămâni în timp ce era tratat pentru cancer. Starul hollywoodian a dat detalii despre experiența prin care a trecut.

Prin ce a trecut actorul Jeff Bridges. „COVID a făcut cancerul să pară o floare la ureche”

Jeff Bridges și soția sa au fost testați pozitiv cu coronavirusul după ce au intrat în contact cu o persoană infectată la unitatea medicală unde acesta făcea chimioterapie, notează Hotnews. Actorul rămas în spital timp de 5 zile în timp ce el a fost externat după 5 săptămâni. „Motivul pentru care am fost acolo atât de mult este fiindcă sistemul meu imunitar este ciuruit din cauza chimioterapiei”, a explicat acesta.

„Dansul meu cu [COVID-19] a făcut cancerul meu să pară o floare la ureche”, a mai afirmat actorul care a anunțat că cancerul a intrat în remisie.

FOTO: Hepta

 

citește și...