Vladimir Putin a anunțat că zeci de persoane din anturajul său sunt infectate cu COVID-19

16.09.2021, 14:51
Vladimir Putin a anunțat că zeci de persoane din anturajul său sunt infectate cu COVID-19
Vladimir Putin a anunțat că zeci de persoane din anturajul său sunt infectate cu COVID-19

Președintele rus Vladimir Putin, în vârstă de 68 de ani, a anunțat că zeci de persoane din anturajul său s-au infectat cu COVID-19. Anunțul vine după ce liderul de la Kremlin a intrat în izolare în urma infectării  cu coronavirus a unor persoane din apropierea sa. “Nu este vorba despre unu sau doi, ci de câteva zeci de oameni”, a declarat liderul rus.

Săptămâna aceasta, Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a explicat că Vladimir Putin a intrat în contact cu persoane infectate cu noul tip de coronavirus, dar “se simte foarte bine”. Președintele rus a intrat în izolare. În luna iulie, Dmitri Peskov a explicat că persoanele care intră în contact cu președintele rus Vladimir Putin respectă măsuri stricte. Liderul rus s-a vaccinat împotriva COVID-19 în primăvară, cu Sputnik V. Acesta a declarat în numeroase rânduri că anticorpii săi “se menţin la un nivel ridicat”.

Acum, Vladimir Putin a anunțat că zeci de persoane din anturajul său sunt infectate cu COVID.19. “Nu este vorba despre unu sau doi, ci de câteva zeci de oameni”, a declarat liderul rus, citat de Agerpres.

Vladimir Putin a anunțat că zeci de persoane din anturajul său sunt infectate cu COVID-19. ”Sunt nevoit să respect câteva zile regimul de autoizolare”

“Din păcate, am fost nevoit în ultimul moment să-mi amân vizita la Duşanbe. Îmi pare foarte rău, însă acest lucru are legătură cu faptul că în anturajul meu apropiat au fost, după cum ştiţi, depistate cazuri de îmbolnăvire cu noul tip de coronavirus”, a declarat Vladimir Purin joi, în timpul unui discurs susţinut online în cadrul summitului Organizaţiei Tratatului de Securitate Colectivă.

Preşedintele rus a anunţat că intenţionează să rămână în autoizolare câteva zile. “Acum sunt nevoit să respect câteva zile regimul de autoizolare”, a spus liderul rus.

citește și...