Viorica de la Clejani, afectată de scandalul fiicei sale. Cu ce probleme de sănătate se confruntă

04.06.2020, 17:47
Viorica de la Clejani, afectată de scandalul fiicei sale. Cu ce probleme de sănătate se confruntă
Solista a spus că se teme că fiica ei va pica în depresie din cauza situației actuale. 

În dimineața zilei de 23 mai, Margherita de la Clejani a provocat un accident rutier în Capitală. Tânăra de 28 de ani a fost supusă testului antidrog, care a ieșit pozitiv. În plus, i-a fost retras permisul de conducere și s-a ales cu dosar penal.

Scandalul iscat de aceasta a provocat o suferință mare părinților săi, Viorica și Ioniță de la Clejani. Se pare că artiștii s-ar confrunta cu probleme de sănătate din cauza fiicei lor.

Viorica de la Clejani a plâns la tv

Din pricina tensiunii și a stresului, Viorica de la Clejani a răbufnit și a mărturisit că își va apăra fata indiferent de situație. Mai mult de atât, a implorat în lacrimi ca familia ei să fie lăsată în pace.

Solista a spus că se teme că fiica ei va pica în depresie din cauza situației actuale.

În cadrul emisiunii ‘Xtra Night Show’ s-a adus discuția despre starea de sănătate a Vioricăi și Ioniță de la Clejani. Din dezvăluirile făcute în emisiunea de la Antena 1, artiștii nu s-ar simți deloc bine în ultima perioadă.

‘Veștile nu sunt îmbucurătoare în ceea ce o privește pe doamna Viorica. Ieri noapte, după încheierea transmisiunii în direct acuza dureri foarte, foarte mari de cap. De asemenea, Ioniță de la Clejani alaltăieri acuza puseuri de tensiune. Poate și din această cauză au decis ca în cursul zilei de ieri să dea acel comunicat conform căruia nu vor mai da declarații timp de câteva zile’, potrivit datelor furnizate la Xtra Night Show.

Ce decizie au luat Viorica și Ioniță de la Clejani

Viorica și Ioniță de la Clejani au declarat că nu vor să mai vorbească despre accidentul de mașină al Magheritei și speră că autoritățile se vor ocupa.

Am decis ca, pentru o perioadă, să nu mai dăm declarații în spațiul public. Avem încredere în instituțiile statului român și suntem pe deplin convinși că își vor îndeplini atribuțiile cu profesionalism, conform competențelor și legislației în vigoare.

Mulțumim presei care a demonstrat respect față de deontologia profesională și ne-a fost alături, permițându-ne și nouă să ne spunem punctul de vedere. Să auzim de bine! Vă rugăm să respectați decizia noastră și dreptul la viață intimă al fiecărei persoane!’, se arată în mesajul transmis de Viorica și Ioniță din Clejani.

citește și...