Ce se întâmplă cu Theodor, iubitul Margheritei de la Clejani. ”Am ajuns să nu dorm, să nu mănânc, să vomit de 4-5 ori pe zi”

03.06.2020, 10:19
Ce se întâmplă cu Theodor, iubitul Margheritei de la Clejani. ”Am ajuns să nu dorm, să nu mănânc, să vomit de 4-5 ori pe zi”
Ce se întâmplă cu Theodor, iubitul Margheritei de la Clejani. ”Am ajuns să nu dorm, să nu mănânc, să vomit de 4-5 ori pe zi”

Theodor, presupusul iubit al Margheritei de la Clejani, a transmis un mesaj în care vorbește deschid espre problemele pe care le-a avut și despre cât de mult l-a afectat scandalul în care s-a văzut implicat după ce Margherita de la Clejani a făcut accident de mașină și a fost depistată pozitiv la DrugTest.

Theodor are și el legături cu industria muzicală românească. Tânărul este un cântăreț de muzică trap și face parte din trupa ”Nordwlui”. De-a lungul carierei, Theodor a scos mai multe piese despre substanțele interzise.

Tânărul a vorbit despre traumele suferite în copilărie, despre problemele pe care le-a avut și le are și despre cconsumul de substanțe interzise.

„M-au făcut o țintă penală unde eu îmi asum că nu sunt un exemplu bun de urmat. Nu am mai scris, nu mai fac artă, nu mai desenez, nu mai pot să ies din casă, mi-am umilit familia prin faptul că doar mi-am trăit viața, nu am instigat pe nimeni. Trec prin cele mai grele momente din viață.

Au ajuns niște penali, care și-au făcut dreptate pe un „cadou”, turnându-se singuri la știri cu care încă mă judec în tribunal să facă bani pe urma existenței mele. Am ajuns să nu dorm, să nu mănânc, să vomit de 4,5 ori pe zi, iau pastile de tensiune. Sunt atâtea subiecte, violatori virali, oameni omorâți, probleme serioase…”, a afirmat Theodor în mesajul transmis pe o rețea de socialazare, potrivit revistei Viva.

Presupusul iubit al Margheritei de la Clejani a mărtuisit că își dorește să poat ieși liniștit din casă și să-și vadă de viață.

”Justiția este pentru tribunal, nu pentru TV. Vreau doar să îmi continui viața, munca, să pot să ies din casă, să nu mai fie mama agonizată de paparazzi sau eu să pot ieși la skate liniștit, să lucrez proiecte noi. Nu pot accepta breaking news din niște stage acts și niște poze editate sau legit artwork sau clipuri la care îmi rezerv un drept de autor”, a adăugat el.

Trauma provocată de moartea tatălui său

Theodor a scris și despre trauma pe care i-a provocat-o moartea tatălui său, care a suferit trei operați pe creier.

”Înțeleg că vreți să mă băgați la pușcărie sau să plătesc pentru răul cauzat. Depuneți o plângere la poliție sau ceva, nu am vrut niciodată să instig la rău sau la dependență. Arta mea reflectă sufletul meu degradat și distrus de-a lungul anilor.

Văzându-mi tatăl cum moare la 12 ani încet și sigur, după trei operații pe creier, chiar în fața ochilor mei, am patinat ușor pe calea drogurilor, lucru care l-am atras asupra mea fără să vreau, dar de care am scăpat aproape de tot în ultimele șase luni.

Cel mai mult respect îl am față de oamenii care îmi sunt alături și mă susțin, familiei mele care mă susține și tuturor oamenilor care empatizează cu arta mea.

Îmi pare rău dacă, în decursul anilor, orice postarea de-a mea a instigat la autodistrugere, dar multe erau fake, sirop, pastile cu vitamine, etc., doar pentru promovarea imaginii care acum nu mai contează pentru mine”, a mai afirmat tânărul.

citește și...