Decizia luată de Viorica și Ioniță de la Clejani după scandalurile din ultima vreme. ”Avem încredere în instituțiile statului român”

03.06.2020, 15:32
Decizia luată de Viorica și Ioniță de la Clejani după scandalurile din ultima vreme. ”Avem încredere în instituțiile statului român”
Decizia luată de Viorica și Ioniță de la Clejani după scandalurile din ultima vreme. ”Avem încredere în instituțiile statului român”

Viorica și Ioniță de la Clejani au luat o hotărâre drastică. Cei doi au decis că nu vor mai face declarații în spațiul public și vor lăsa totul în seama instituțiilor statului, pentru a derula ancheta în cazul accidentului fiicei lor, Margherita.

Viorica și Ioniță de la Clejani au transmis un mesaj, pe o rețea de socializare, în care vorbesc despre decizia pe care au luat-o.

”Am decis ca, pentru o perioadă, să nu mai dăm declarații în spațiul public. Avem încredere in instituțiile statului român și suntem pe deplin convinși că își vor îndeplini atribuțiile cu profesionalism, conform competențelor și legislației în vigoare.

Mulțumim presei care a demonstrat respect față de deontologia profesională si ne-a fost alături, permițându-ne și nouă să ne spunem punctul de vedere. Să auzim de bine! Vă rugăm să respectați decizia noastră și dreptul la viața intimă al fiecărei persoane!”, se arată în mesajul Clejanilor.

Au fost în centrul atenției după ce Margherita a făcut accident cu mașina

Sâmbătă, 23 mai, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani a provocat un accident rutier în jurul ore 06.00, pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. În momentul în care polițiștii au testat-o pe Margherita de la Clejani cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pozitiv. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

“A fost un mic accident în care n-am omorât pe nimeni. N-am dat în cap la nimeni. Nu m-aţi văzut voi drogată sau nu m-aţi văzut luând droguri.

Pe mine mă deranjează foarte tare titlul acesta: Margherita, drogată la volan cu heroină. Vă rog frumos să remediaţi toată această poveste pentru că nu este firesc pentru părinţii mei care suferă pentru copilul lor. Nu este normal să scrie despre mine că am consumat heroină. Nu sunt consumatoare de heroină”, a comentat ulterior Margherita de la Clejani.

După incidentul provocat de Margherita de la Clejani, familia acesteia a fost în centrul atenției. Au ieșit la iveală tot felul de amănunte desspre Margherita și despre presupusul iubit al acesteia, lucru care i-a deranjat foarte tare pe Viorica și Ioniță de la Clejani.  Dacă Ioniță de la Clejani a făcut numeroase declarații, Viorica de la Clejani a reacționat extrem de dur la adesa jurnaliștilor și a celor care îi critică familia.

citește și...