Viorel Lis s-a vaccinat anti-Covid. Ce a spus Oana Lis

15.03.2021, 10:57
Viorel Lis s-a vaccinat anti-Covid. Ce a spus Oana Lis
Viorel Lis s-a vaccinat anti-Covid. Ce a spus Oana Lis

Viorel Lis, fost primar al Bucureștiului, a făcut vaccinul împotriva coronavirusului.

Oana Lis a anunțat, pe contul său de socializare, că partenerul ei de viață, Viorel Lis, s-a vaccinat împotriva coronavirusului.

”Pentru ca m-ati intrebat, da, Viorel s-a vaccinat. Postez si dovada. E o decizie personală, cum și boala e personală. Dar pentru cei cu comorbiditati acest vaccin e ca o bijuterie, e o speranță, un colac de salvare. Dar fiecare face ce vrea, ce simte. Doamne ajută la toata lumea sa fim bine!!! Vio i-a rugat sa-i pună si niste viagra, preventiv!!!??”, este mesajul transmis de Oana Lis după ce Viorel Lis s-a vaccinat anti-Covid.

Oana Lis, despre problemele pe care le are Viorel Lis

Oana Lis a dezvăluit, la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, care este starea actuală a partenerului de viață.

Aceasta este dispusă să facă orice pentru soțul ei.

„Pentru alții poate părea ceva deosebit, dar pentru mine e ceva normal. eu îi fac masaj lui Viorel, îi dau pastilele, vorbesc cu el. Pentru mine nu e ceva greu. Mă comport cu el cum mi-ar plăcea să se comporte și el cu mine. Nu a mai fost nici la frizer. L-am tuns. Îl ajut să se radă. Mi se par normale lucrurile astea. Ne concentrăm pe prezent. Încerc să-i dau putere, dar este greu, nu vreau să mă ascund”, a declarat Oana Lis.

859.709 cazuri de coronavirus pe teritoriul țării noastre

Alte 4.383 de noi cazuri de infectare cu COVID-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore pe teritoriul țării noastre. Au fost raportate 44 de decese. Până astăzi, 21.483 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19. Până acum, pe teritoriul României au fost confirmate 859.709 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 783.642 de pacienți au fost declarați vindecați.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 10.829. Dintre acestea, 1.232 sunt internate la terapie intensivă. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 6.328.098 de teste RT-PCR și 434.247 de teste rapide antigenice.

Pe teritoriul României, 52.307 persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 14.304 persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 52.688 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 115 persoane. În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, 23.487 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19. Dintre cetățenii români confirmați cu infecție cu noul coronavirus, 798 au fost declarați vindecați. De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 186 de cetățeni români aflați în străinătate au decedat.

citește și...