Viorel Lis, noi detalii despre starea sa de sănătate. ”Nu îmi mai simt picioarele”

13.02.2022, 13:14
Viorel Lis, noi detalii despre starea sa de sănătate. ”Nu îmi mai simt picioarele”
Viorel Lis, noi detalii despre starea sa de sănătate. ”Nu îmi mai simt picioarele”

Viorel Lis, în vârstă de 77 de ani, a dat noi detalii despre starea sa de sănătate, după ce zilele trecute a ajuns din nou la spital. Acesta a suferit o arsură la un picior, după ce s-a încălzit la un radiator din cauza problemelor cu furnizarea căldurii în Sectorul 3, acolo unde locuiește. ”Nu îmi mai simt picioarele”, a spus fostul edil al Capitalei.

Viorel Lis, fostul primar al Bucureștiului, a ajuns din nou la spiral zilele acestea, după ce s-a ars la un picior, la radiator. Acesta s-a încălzit la un radiator din cauza problemelor cu furniizarea căldurii în Sectorul 3, acolo unde locuiește împreună cu soția sa, Oana Lis, în vârstă de 42 de ani.

La emisiunea ”Star Magazin”, de la postul de televiziune Antena Stars, Viorel Lis a vorbit despre starea sa de sănătate.

Viorel Lis, noi detalii despre starea sa de sănătate. ”Cred că am căzut de vreo cinci ori până acum”

Viorel Lis a mărturisit că rănile provocate de arsură aproape că s-au vindecat, însă nu poate să meargă decât dacă este sprijinit, din cauza unor probleme mai vechi.

„Am probleme de sănătate… cum să spun. Nu îmi mai simt picioarele. Aveam un calorifer, încălzeam și fără să vreau m-am atins de calorifer cu picioarele, dar nu am simțit și atunci s-au ars, s-au făcut bășici mari. Mi-a și trecut aproape”, a explicat Viorel Lis, citat de spynews.ro.

„Asta e vârsta, nu am ce să fac. Adică am probleme, am pareza asta care nu mai pot să merg, nu merg decât dacă mă sprijin de Oana. Nu pot pentru că nu am nici echilibru, numai cu cadru și e greu să merg. Cred că am căzut de vreo cinci ori până acum”, a completat fostul primar al Bucureștiului.

citește și...