Probleme pentru Viorel Lis. ”A făcut arsuri la picior”

12.02.2022, 14:33
Probleme pentru Viorel Lis. ”A făcut arsuri la picior”
Probleme pentru Viorel Lis. ”A făcut arsuri la picior”

Viorel Lis, în vârstă de 77 de ani, a ajuns din nou la spital, zilele trecute. Fostul primar al Bucureștiului s-a ales cu o arsură la un picior. Soția sa, Oana Lis, în vârstă de 42 de ani, a explicat ce a pățit fostul edil al Capitalei. ”La un moment dat, a adomit cu piciorul pe radiator”, a spus Oana Lis despre incidentul suferit de partenerul său de viață.

Viorel Lis, fostul primar al Bucureștiului, a ajuns din nou la spiral zilele acestea, după ce s-a ars la un picior, la radiator.

Oana Lis, partenera de viață a lu Viorel Lis, a explicat că a fost nevoită să încălzească casa cu radiatorul dat fiind că în sectorul 3, unde locuiesc ei, sunt probleme cu furnizarea căldurii în ultima perioadă de timp.

Probleme pentru Viorel Lis. ”L-au bandajat acolo, la spital, acum trebuie să-i îngrijesc eu rănile”

„Noi locuim în sectorul 3, unde nu e căldură mai deloc. I-am cumpărat un radiator lui Viorel că muream de frig în casă. Și el stă și moțăie, săracul, toată ziua. La un moment dat, a adomit cu piciorul pe radiator. A făcut arsuri la picior, am ajuns cu el la spital. Asta e, și el de vină că și el a fost primar, să o tragă acum! El are și diabet și, se știe, că diabeticii au probleme mari cu picioarele, care se umflă. Asta îi mai trebuia acum și niște arsuri. L-au bandajat acolo, la spital, acum trebuie să-i îngrijesc eu rănile”, a povestit Oana Lis pentru click.ro.

„Am ajuns asistenta lui Viorel. Bravo lui că și-a luat nevastă tânără, a știut el de ce, și uite că ne-au prins atâția ani împreună! El de abia se mai mișcă săracul și prin casă. Întră în șosete ca să facă duș! Asta e vârsta, n-ai ce-i face! Bine că am scăpat măcar de Covid-ul ăsta. El a rămas cu o tuse, eu, în schimb, am avut probleme psihice, am rămas cu stări de anxietate foarte urâte”, a mai spus soția lui Viorel Lis.

 

citește și...