Detaliul neștiut despre Oana și Viorel Lis. ”Avem același semn din naștere”

28.06.2021, 15:08
Detaliul neștiut despre Oana și Viorel Lis. ”Avem același semn din naștere”
Detaliul neștiut despre Oana și Viorel Lis. ”Avem același semn din naștere”

Oana Lis a făcut o dezvăluire neașteptată despre ea și partenerul său de viață, Viorel Lis, fost primar al Capitalei. Cei doi au un semn identic pe corp, încă de când s-au născut, după cum a afirmat Oana Lis la postul de televiziune Antena Stars. ”Cred că a fost scris în stele să ne întâlnim, avem același semn din naștere”, a spus ea.

Oana Lis și Viorel Lis formează unul dintre cele mai unite cupluri din peisajul monden de la noi. Deși mulți nu au dat șanse relației lor, cei doi au demonstrat că sunt un cuplu foarte bine sudat.

Într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, Oana Lis a afirmat că a fost scris în stele ca ea și Viorel Lis să se întâlnească.

Detaliul neștiut despre Oana și Viorel Lis. Au un semn din naștere la încheietura mâinii

Oana Lis a dezvăluit că ea și Viorel Lis au același semn din naștere. Aceștia au un strugure la încheietura mânii.

”Am multe să-i mulțumesc, e unul dintre cele mai cinstite, bune, persoane pe care le-am întâlnit îi mulțumesc că a apărut în viața mea. Cred că a fost scris în stele să ne întâlnim, avem același semn din naștere, un strugure, un ciorchine pe care și el îl are în același loc”, a spus Oana Lis.

Viorel Lis are probleme de sănătate. Familia se descurcă greu cu banii

Oana Lis formează un cuplu de foarte mulți ani cu Viorel Lis, fost primar al Capitalei. În ultima perioadă de timp, Viorel Lis s-a confruntat cu probleme de sănătate. Despre problemele de sănătate ale acestuia, dar și despre cât de greu se descurcă familia Lis cu banii a făcut recent declarații Oana Lis pentru click.ro. Oana Lis a afirmat că pensia lui Viorel Lis este foarte mică, astfel că aceștia fac față cu greu cheltuielilor.

”Cheltuielile lunare sunt foarte mari. Eu sunt o femeie tânără, mai am şi eu nevoie de o manichiură, de un epilat, dar nu prea se mai poate. Iar Viorel este un pensionar cu pensie de nimic. Ia 3.000 de lei după ce a fost primar general. Nu este ca pensionarii din SUA care merg în cadru, în vacanţe şi au bucuriile lor. Noi abia ne plătim medicamentele. Dacă Viorel ieşea la pensie imediat, după ce a fost la primărie, ar fi avut o pensie mult mai mare, dar legea s-a schimbat şi a ajuns să ia cât o femeie de serviciu. Nu mi se pare echitabil”, a explicat Oana Lis.

citește și...