Viorel Lis, despre problemele sale de sănătate. ”Mi-au spus să nu mă aștept la minuni”

19.06.2021, 11:50
Viorel Lis, despre problemele sale de sănătate. ”Mi-au spus să nu mă aștept la minuni”
Viorel Lis, despre problemele sale de sănătate. ”Mi-au spus să nu mă aștept la minuni”

Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

Viorel Lis se confruntă de ceva vreme cu probleme de sănătate. Acesta a fost diagnosticat de curând cu semi-pareză. La postul de televiziune Antena Stars, Viorel Lis a explicat care este starea sa.

”Sunt la recuperare, am probleme cu picioarele, cu mersul. Nu prea mă mai duc. Am un fel de parapareză. M-au stimulat de la început, mi-au spus să nu mă aștept la minuni, dar văd că mă simt puțintel mai bine. Nu mai puteam să merg deloc aproape. În casă mă mișc destul de bine, pentru că mai sunt ziduri, însă afară este greu de mers, mă ține Oana, mă ajută. Stau acasă, fac niște pariuri, exerciții și îmi trece timpul. Mi-au spus că măcar să îmi îmbunătățească mersul. Asta-i viața”, a declarat Viorel Lis, potrivit spynews.ro.

Oana Lis, despre Viorel Lis:  ”I-a dat casă”

În mediul online, Oana Lis, partenera de viață a lui Viorel Lis, a vorbit despre influenceri.

Cu această ocazie, Oana Lis și-a amintit și de o femeie pe care soțul ei a ajutat-o pe vremea când era primar al Bucureștiului.

”Tot aud… că unii sunt influenceri. Care vor să ne influențeze sa cumpărăm o cremă sau alta… pff!!! Mergeam într-o zi pe stradă cu Vio si o femeie mai ca a sărit sa-i pupe mâna. Ne-a zis ca mereu îl pune pe acatist. Cand era primar, ei îi luase casa foc, avea un copil cu handicap si Viorel i-a dat casă. Și pentru că era un apartament cu 3 camere , a mai făcut 2 copii. Ne-a arătat poze cu un băiat care e IT-ist , lucrează la Londra, si-a depășit condiția si își ajuta familia. Cunosc sute de oameni, dar putini influenceri si și mai puțini influenceri adevărați, care aduc cu adevarat plus-valoare oamenilor din jur. Pentru mine, Viorel e cel mai mare influencer. Și mă inspiră sa ajut si eu lumea sa fie un loc mai bun… pe unde trec eu”, a scris Oana Lis pe contul său de socializare.

citește și...